Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Αν η προσφορά της γίνει αποδεκτή, θα γίνει αυτόματα ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος της γερμανικής μάρκας, περνώντας την Συμμαχία Renault-Nissan που κατέχει το 3,1%.

Nέα προσφορά της Geely

2.365 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2017)

«Ο επιμένων νικά» φαίνεται να λένε οι Κινέζοι της Geely, κάνοντας μια νέα προσφορά στην Daimler για την εξαγορά μικρού μεριδίου μετοχών. Θα πουν το ναι οι Γερμανοί;

Στις αρχές του Δεκέμβρη σας είχαμε αποκαλύψει την προσπάθεια του κινέζικου κολοσσού Geely να αποκτήσει έναντι αρκετών δις ευρώ ένα αρκετά μεγάλο μερίδιο μετοχών της Daimler, με την γερμανική εταιρεία πάντως να δίνει αρνητική απάντηση στους Κινέζους.

Τότε, η Geely που έχει ήδη στην κατοχή του μια σειρά από εταιρείες όπως η Volvo και η Lotus, έκανε μια προσφορά της τάξης των 4 δις ευρώ στην Daimler για να αγοράσει το 5% του συνολικού πακέτου μετοχών, με σκοπό να πάρει προσβαση στην τεχνολογία της Daimler. Οι Γερμανοί πάντως δεν έμειναν ικανοποιημένοι και απέρριψαν την προσφορά.
 
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Κίνα, η Geely έχει κάνει μια νέα προσφορά στην Daimler που αφορά την εξαγορά του 3,5% της εταιρείας με αντίτιμο κοντά στα 4 δις ευρώ.Όπως μπορείτε να καταλάβετε, οι Κινέζοι προσφέρουν το ίδιο ποσό αλλά πλέον ζητούν λιγότερες μετοχές, έτσι ώστε να πείσουν τους Γερμανούς. Αν η προσφορά της γίνει αποδεκτή, θα γίνει αυτόματα ο τρίτος μεγαλύτερος μέτοχος της γερμανικής μάρκας, περνώντας την Συμμαχία Renault-Nissan που κατέχει το 3,1%..

Θα γίνει αποδεκτή η νέα προσφορά της Geely;

PEUGEOT BOXER
test center