Νέες Bentley Continental GT S και GTC S: Πιο μουράτες και σπορτίφ
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες Bentley Continental GT S και GTC S: Πιο μουράτες και σπορτίφ

3.814 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2022)

Η Bentley παρουσίασε τις S εκδόσεις για τις Continental GT και GTC που κάνουν το αυτοκίνητο ακόμη πιο σπορτίφ και μουράτα.

H Bentley Continental έγινε ακόμη πιο σπορτίφ

Την S έκδοση για τις Continental GT και GTC παρουσίασε η Bentley, με τη φίρμα να κάνει λόγο πως στόχος της νέας αυτής επιλογής είναι να κάνει τα αυτοκίνητα πιο σπορτίφ και να ενισχύει την οδηγική εμπειρία του ιδιοκτήτη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μαύρες λεπτομέρειες σε όλο το αμάξωμα και νέα σχέδια από ζάντες

Η νέα S έκδοση ξεχωρίζει σε σχέση με τις «απλές» εκδόσεις χάρη σε μια σειρά από μαύρα μέρη, νέα σχέδια από ζάντες και εμβλήματα «S» στα μπροστινά φτερά. Συγκεκριμένα, μαύρη βαφή υπάρχει στην γρίλια, τα μπροστά και τα πίσω φώτα, τον πίσω διαχύτη και τις απολήξεις της εξάτμισης. Χαρακτηριστικό είναι ότι παντού υπάρχει μαύρο φινίρισμα με εξαίρεση τα εμβλήματα της μάρκας. Οι ζάντες έχουν μέγεθος 22 ίντσες και έχουν φινίρισμα Gloss Black και Pale Brodgar Satin ενώ συνδυάζονται με κόκκινες δαγκάνες. Διαθέσιμες είναι επίσης και μοναδικής σχεδίασης ζάντες 21 ιντσών.

Πολυτελές και σπορτίφ το εσωτερικό

Το εσωτερικό είναι δίχρωμο και συνδυάζεται με Dinamica επένδυση στο τιμόνι, τον επιλογέα και τα προσκέφαλα, ενώ το δέρμα της Bentley προσφέρεται πάνω στα καθίσματα, τις θύρες, το ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Το γράμμα S φυσικά είναι επίσης ραμμένο στα προσκέφαλα του αυτοκινήτου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
skoda