Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

O ηλεκτρικός κινητήρας θα αποδίδει 204 άλογα, όπως στο ID.3.

Νέες εικόνες για το καινούριο VW ID.4

3.650 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2020)

To «ηλεκτρικό SUV του λαού» αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του σύντομα αλλά ήδη έχουν διαρρεύσει πολλές φωτογραφίες του.


Τις προηγούμενες μέρες σας αποκαλύψαμε τις πρώτες επίσημες εικόνες του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV της Volkswagen και τώρα σας παρουσιάζουμε τις τρεις νέες φωτογραφίες του μοντέλου που ήρθαν στην δημοσιότητα, πάλι από την Κίνα.

Το SUV είναι αυτή την φορά βαμμένο σε κόκκινο χρώμα σε συνδυασμό με μαύρη οροφή, γεγονός που μας επιτρέπει να μελετήσουμε πιο εύκολα την εξωτερική του σχεδίαση. Όπως είχε γίνει νωρίτερα γνωστό, το ηλεκτρικό SUV φαίνεται πως θα προσφερθεί στην Κίνα σε δύο εκδόσεις, την Χ (το γκρι αυτοκίνητο στις εικόνες και το Crozz (το λευκό). Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, τα ID.4 X και ID.4 Crozz έχουν το ίδιο μεταξόνιο στα 2.765 χιλιοστά και πλάτος 1.852 χιλιοστά αλλά έχουν διαφορετικό μήκος και ύψος. Το ID.4 X έχει μήκος 4.612 χιλιοστά και ύψος 1.640 χιλιοστά, ενώ το ID.4 Crozz είναι ελαφρώς μικρότερο και έχει μικρότερο ύψος στα 4.592 χιλιοστά και 1.629 χιλιοστά αντίστοιχα.

Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στην πλατφόρμα ηλεκτρικών οχημάτων MEB. Ο ηλεκτρικός κινητήρας 150 kW (204 PS) που υπάρχει στο ID.3 βρίσκεται και στα ID.4 X και ID.4 Crozz, πιθανότατα τοποθετημένος στον πίσω άξονα ακριβώς όπως και στο ηλεκτρικό hatchback.

Οι συνεχείς διαρροές φωτογραφιών του ID.4 μας κάνει να πιστεύουμε πως η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει σύντομα. Το λανσάρισμα του στην Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2020 ή στις αρχές του 2021.
 

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS