Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Νέες εκδόσεις για το Honda HR-V

4.977 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2018)

Σημαντικά αναβαθμισμένες εκδόσεις του HR-V αναμένεται να λανσάρει η Honda. Δείτε Περισσότερα.

Δύο νέες εκδόσεις του δημοφιλούς crossover, HR-V, θα προσθέσει στη γκάμα της η Honda αναφορικά με την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών. Όπως ανακοίνωσε η φίρμα στην ήδη υπάρχουσα γκάμα των εκδόσεων θα προστεθούν ακόμα δύο και συγκεκριμένα οι Sport και Touring.
 
Βασικά χαρακτηριστικά και των δύο εκδόσεων θα είναι η καλύτερη συνδεσιμότητα, καθώς πλέον θα υποστηρίζουν τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, ενώ υπαρκτή θα είναι και η τεχνολογία Honda Sensing που θα προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια στους οδηγούς, αφού θα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερα συστήματα υποβοήθησης.
Από κει και πέρα ένα βελτιωμένο αναμένεται να παρουσιαστεί και το κιβώτιο CVT, ενώ σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με το σύστημα διεύθυνσης. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα πιο ενισχυμένη θα είναι η ηχομόνωση στη καμπίνα, ενώ μικρές αλλαγές θα υπάρξουν στην εμφάνιση κυρίως στο εξωτερικό μέρος.
 
Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, ωστόσο οι πελάτες της Honda στις ΗΠΑ θα μπορούν να αποκτήσουν το HR-V από τις 24 Ιουλίου, όταν και θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία για το ιαπωνικό crossover, όπως το κόστος.   

Mercedes
Autotriti.gr