Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σε δύο φάσεις θα ολοκληρωθούν τα έργα ασφαλτόστρωσης των τμημάτων της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων, του Λουτρακίου και των Αγ. Θεοδώρων.

Σε δύο φάσεις θα ολοκληρωθούν τα έργα ασφαλτόστρωσης των τμημάτων της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων, του Λουτρακίου και των Αγ. Θεοδώρων.

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθηνών-Κορίνθου

2.544 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Από σήμερα και για μεγάλο χρονικό διάστημα θα ισχύσουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα δυσκολέψουν τις μετακινήσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου. Δείτε ποια τμήματα θα παραμείνουν κλειστά, αλλά και για πόσο.

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ασφαλτοτάπητα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου μεταξύ της χ/θ 76+000 και της χ/θ 41+400 , ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα στις περιοχές των Μεγάρων, του Λουτρακίου και των Αγ. Θεοδώρων, για το χρονικό διάστημα από 12 Ιουνίου έως 30 Ιουλίου, καθ` όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, ως εξής:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 

Πρώτη Φάση
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή, στη μεσαία και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 4,40 μέτρων.

Δεύτερη Φάση
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στη δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας. Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, με δυνατότητα σε περιπτώσεις αυξημένου φόρτου, μετάθεσης των μέσων σήμανσης δεξιότερα, ώστε να διατίθενται δύο λωρίδες κυκλοφορίας ( 3,50μ. και 2,80μ).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
CUSTOM VS MAXUS