Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Τeaser εικόνα για το SUV της smart.

Nέες teaser εικόνες για το νέο SUV της smart

2.457 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2021)

H smart παρουσίασε νέες εικόνες για το πρωτότυπο οικογενειακό SUV που ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Μόναχο και όλα δείχνουν πως το νέο μοντέλο θα είναι το μεγαλύτερο αυτοκίνητο στην ιστορία της φίρμας.

Η smart έδωσε στην δημοσιότητα μια σειρά από νέες teaser εικόνες του πρωτότυπου αυτοκινήτου θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου στο Μόναχο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Πρώτες πληροφορίες
Το όνομά του θα είναι Concept #1 και θα αποτελεί το πρώτο μοντέλο της smart από τότε που η κινεζική Geely απέκτησε σημαντικό μερίδιο μετοχών και λόγο στις επόμενες κινήσεις της φίρμας. Το αυτοκίνητο θα σηματοδοτήσει επίσης μια βαθμιαία αλλαγή στη γλώσσα σχεδιασμού και τη θέση της μάρκας. Το νέο smart είναι γνωστό με την κωδική ονομασία HX1, θα κατασκευαστεί στην Κίνα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της smart μέχρι σήμερα, καθώς θα έχει μήκος περίπου τέσσερα μέτρα.

Ανετο και ευρύχωρο
Το εσωτερικό του λέγεται πως θα είναι γενναιόδωρο σε διαστάσεις καθώς θα απευθύνεται σε νεαρές οικογένειες που αναζητούν ένα ηλεκτρικό SUV καθώς και σε ανθρώπους που θέλουν να είναι πρωτοπόροι στον τομέα της αστικής κινητικότητας. Εκτός από το νέο σχεδιασμό  του και το ευρύχωρο και άνετο εσωτερικό του, η smart ισχυρίζεται πως το αυτοκίνητο θα διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας του και μια τεράστια γκάμα προηγμένων τεχνολογιών για την υποστήριξη του οδηγού. «Το eSUV concept μας ενσωματώνει όλο το νέο DNA της smart. Είναι μια νέα προσέγγιση που δημιουργεί μια νέα ταυτότητα για τη μάρκα - πιο όμορφη, πιο σπορ και, φυσικά, πολύ πιο cool από πριν», δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού του Daimler Group, Gorden Wagener.

Hλεκτρικό 100%
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο ότι το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ με μέγιστη ισχύ 270+ ίππων, μπαταρία ιόντων λιθίου με χωρητικότητα μικρότερη από 70kWh και αυτονομία, στον κινεζικό κύκλο δοκιμών NEDC, άνω των 500 χιλιομέτρων.

Το πιο μεγάλο smart ever!
H smart παρουσίασε νέες εικόνες για το πρωτότυπο οικογενειακό SUV που ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Μόναχο.
Aπό τα λιλιπούτεια μοντέλα πόλης... στα οικογενειακά SUV, συμφωνείτε με την αλλαγή πλεύσης στην smart;

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
KIA