Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Νέo Ηonda SUV e: Prototype

3.772 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2021)

To νέο πρωτότυπο SUV e: Prototype της Honda μας δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα μοιάζει η ηλεκτρική έκδοση του HR-V που αναμένεται να λανσαριστεί τα επόμενα χρόνια.

Η Honda ανακοίνωσε πως θα λανσάρει δέκα νέα ηλεκτρικά οχήματα στην αγορά της Κίνας και το πρώτο από αυτά θα είναι το αυτοκίνητο που θα βασιστεί πάνω στο νέο πρωτότυπο που βλέπετε στις εικόνες, το Honda SUV e: Prototype.

To concept αποτελεί το πρώτο «ηλεκτρικό πρωτότυπο» που αποκαλύπτεται στην Κίνα και δίνει μια καλή γεύση για την έκδοση παραγωγής που θα ακολουθήσει την άνοιξη του 2022, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Honda. To μοντέλο θα λανσαριστεί σίγουρα στην Κίνα και αργότερα ίσως αποτελέσει μέρος της γκάμας του HR-V στην Ευρώπη, με το οποίο άλλωστε έχει αρκετές ομοιότητες σε ό,τι αφορά την εξωτερική σχεδίασή του. Η έκδοση παραγωγής δεν αναμένεται να έχει μεγάλες διαφορές, ενώ μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια εικόνα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου αλλά ούτε κάποια πληροφόρηση για τα κινητήρια σύνολα που θα διαθέτει.

Η Honda υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία με την General Motors για να χρησιμοποιήσει την Ultium τεχνολογία για τις μπαταρίες και το Ultium δάπεδο που έχει αναπτύξει, άρα ίσως δούμε την Honda να χρησιμοποιεί αυτή την πλατφόρμα για τα νέα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα, με τις απαραίτητες διαφοροποιήσεις για να «υποστηριχτεί ο μοναδικός χαρακτήρας οδήγησης των μοντέλων της μάρκας».

Η Honda παρουσίασε επίσης την Plug-in υβριδική έκδοση του Breeze, το αντίστοιχο CR-V για την Ευρώπη, προσφέροντας ωστόσο το μοντέλο πιο κομψή σχεδίαση και περισσότερους χώρους για τους πίσω επιβάτες.
 

Mercedes
Autotriti.gr