Το Υaris σεντάν θα εξοπλίζεται με έναν 4κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης.

Οι πωλήσεις του Yaris σεντάν θα ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο με την τιμή του να μην έχει γίνει γνωστή.

Στο κέντρο, η Τοyota ανακοινώνει πως θα υπάρχει μια 7 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment.

Νέο Τοyota Yaris σεντάν

10.272 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2018)

Το Yaris στην σεντάν εκδοχή του μόλις παρουσίασε η Τοyota. Μάθετε τώρα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Στην αποκάλυψη του νέου Yaris σεντάν προχώρησε η Τοyota προσφέροντας στο μοντέλο νέα εμφάνιση και τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις.

Η εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου χαρακτηρίζεται από την μεγάλη κυψελωτή γρίλια στον πρόβολο του, στην οποία και ενσωματώνονται δύο στρογγυλοί προβολείς ομίχλης. Ξεκινώντας από τα εμπρός φωτιστικά σώματα και παρατηρώντας το αμάξωμα του διακρίνουμε έντονες νευρώσεις, ωστόσο η σχεδίαση του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε καμία περίπτωση «αιχμηρή» με το στιλ του να είναι αρκετά συντηρητικό, ειδικά αν λάβουμε υπόψη την σχεδιαστική ταυτότητα που έχει λανσάρει η μάρκα με τα C-HR και Auris.
Στον εσωτερικό διάκοσμο μελετώντας τις φωτογραφίες διακρίνουμε, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, δερμάτινα καθίσματα ενώ η επένδυση φαίνεται πως είναι διευρυμένη πάνω στην κονσόλα αλλά και στις θύρες. Στο κέντρο, η Τοyota ανακοινώνει πως θα υπάρχει μια 7 ιντσών οθόνη αφής για το σύστημα infotainment, θύρες USB και AUX, σύστημα ήχου με έξι μεγάφωνα, αυτόματο σύστημα ελέγχου κλιματισμού ενώ θα υπάρχουν και άλλα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης και ασφάλειας όπως, πίσω κάμερα, cruise control, σύστημα push-button, Dynamic Stability Control, Traction Control, Low-Speed Pre-Collision System, Brake Over-Ride System κ.α

Και στις τρεις εξολιστικές εκδόσεις του (L, LE και ΧLE), το Υaris σεντάν θα εξοπλίζεται με έναν 4κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης σε συνδυασμό είτε με 6τάχυτο μηχανικό είτε με 6άρι αυτόματο κιβώτιο. Η απόδοση του μοτέρ είναι 111 άλογα στις 6.000 στροφές.

Οι πωλήσεις του Yaris σεντάν θα ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο με την τιμή του να μην έχει γίνει γνωστή. Έτσι και αλλιώς πάντως, δεν θα πρέπει να το αναμένουμε στην χώρα μας.

Toyota
test center