Έχει το πιο σύγχρονο Heads-Up Display της αγοράς και 15άρα οθόνη αφής
2 Φωτογραφίες »

Έχει το πιο σύγχρονο Heads-Up Display της αγοράς και 15άρα οθόνη αφής

58.357 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ID.7 είναι το μοναδικό όχημα στην κατηγορία του και το πρώτο VW που είναι στάνταρ εξοπλισμένο με ένα σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας (AR) για το head-up display. Χάρη σε αυτό, προβάλλει κάθε πληροφορία σχετική με το ταξίδι στο οπτικό πεδίο του οδηγού, ώστε να μην χρειάζεται αυτός να αποσπάσει τα μάτια του από το δρόμο. Το νέο head-up display εμφανίζει τις νομικά απαιτούμενες τυποποιημένες πληροφορίες, όπως την ταχύτητα και κάποιες προειδοποιήσεις αλλά μπορεί ακόμη να δείχνει πληροφορίες όπως το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας και την κατανάλωση και πλοήγηση στη σωστή λωρίδα κυκλοφορίας. 


Ένα άλλο στοιχείο που αναπτύχθηκε από το μηδέν είναι το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής που είναι τοποθετημένη στο άνω άκρο του ταμπλό και διαθέτει μια διαισθητική δομή μενού. Το μέγεθός της είναι 15 ιντσών. Το γραφικό περιβάλλον και το μενού έχουν αναδιαρθρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Ο στόχος
ήταν να γίνει η λειτουργία όλων των εφαρμογών όσο πιο διαισθητική και εξατομικευμένη γίνεται. Για το σκοπό αυτό, η οθόνη χωρίστηκε σε δύο μόνιμα ορατές λωρίδες γεμάτες επιλογές και μια επιφάνεια εργασιών.

Σελίδα 1Νέο VW ID.7: Τα 5 πράγματα στον εξοπλισμό που το κάνουν ξεχωριστό
Σελίδα 2Το πρώτο VW με «έξυπνους» αεραγωγούς
Σελίδα 3Κλειδώνει και δεν σε αφήνει να ανοίξεις την πόρτα αν περνάει δίπλα αμάξι
Σελίδα 4Έχει «βασιλικά» καθίσματα ErgoActive
Σελίδα 5Αυξομειώνει την ταχύτητα και προσπερνάει μόνο του
Σελίδα 6Έχει το πιο σύγχρονο Heads-Up Display της αγοράς και 15άρα οθόνη αφής
ETRANSIT VS ESPRINTER
test center