ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Karl-Thomas Neumann.

O Karl-Thomas Neumann.

Νέο αφεντικό στην Audi;

2.051 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Τη σκέψη να επαναπροσλάβουν τον επικεφαλής της Opel Karl-Thomas Neumann, κάνουν στον όμιλο της Volkswagen, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, ο Neumann σχεδιάζει να παραιτηθεί από την θέση του, καθώς η General Motors προετοιμάζεται να πωλήσει την ευρωπαϊκή της φίρμα, που περιλαμβάνει την Opel και την Vauxhall, στον όμιλο PSA.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Χωρίς να επικαλείται τις πηγές της, η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Neumann είδε την κίνηση αυτή ως το σωστό στρατηγικό βήμα, αλλά ανησυχεί ότι ο όμιλος PSA δεν εκτιμά όσο πρέπει την αυξανόμενη σημασία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Έτσι οι προϊστάμενοι της VW συζητούν ανεπίσημα, να επαναπροσλάβουν τον Neumann, ο οποίος εγκατέλειψε την εταιρεία το 2013 για την κορυφαία θέση της Opel. Σε ότι αφορά τη θέση που θα του δώσουν, γίνεται λόγος για αυτή του επικεφαλής της Audi.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Audi, Rupert Stadler, ήταν αυτός που χειρίστηκε λανθασμένα κατά πολλούς, το σκάνδαλο των εκπομπών ντίζελ της VW, με τα διεθνή μέσα να αναφέρουν πως οι ιθύνοντες της εταιρείας ψάχνουν το διάδοχό του.
 
Η Opel αυτή την εβδομάδα δήλωσε ότι η συμφωνία των 2,2 δισεκατομμυρίων ευρώ μπορεί να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Ιουλίου, ενώ ο Neumann σχεδιάζει να ενημερώσει την επιτροπή της Opel για την απόφασή του στην επόμενη συνεδρίασή της στις 22 Ιουνίου.

Τέλος σε ότι αφορά τον άνθρωπο που θα καλύψει το κενό του Neumann στην Opel, αυτός θα είναι ένας εκ τον επικεφαλής πωλήσεων Peter Kuespert, τον οικονομικό διευθυντή  Michael Lohscheller, και την επικεφαλής μάρκετινγκ Tina Mueller.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Autotriti.gr