ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Nέο concept ετοιμάζει η Mercedes

1.582 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2019)

Ένα μυστηριώδες αλλά και πολύ καινοτόμο concept θα παρουσιάσει πολύ σύντομα η Mercedes. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


Nα παρουσιάσει ένα εξαιρετικά καινοτόμο concept στo Consumer Electronics Show που θα ξεκινήσει σύντομα θέλει η Mercedes, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει στην αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών.

Πάντως, κατά την περιγραφή της φίρμας για το τι πρόκειται να δούμε, η Mercedes σημείωσε πως το concept «είναι εμπνευσμένο από μία από τις πιο καινοτόμες εταιρείες της βιομηχανίας του θεάματος», ότι θα «εξοπλίζεται με πολύ δημιουργικές λειτουργίες», ότι θα θέσει νέα στάνταρ στον τομέα της κινητικότητας και ότι θα «επαναπροσδιορίσει τον όρο της πολυτέλειας».

Δίπλα στο μυστηριώδες concept η Mercedes θα τοποθετήσει την νέα EQC, της οποίας το λανσάρισμα θα καθυστερήσει μέχρι το 2021 και την Vision EQS που θα κάνει ντεμπούτο στην έκδοση παραγωγής μέσα στο 2020 πάνω στην Modular Electric Architecture πλατφόρμα της φίρμας.

Η ΕQS παραγωγής θα εξοπλίζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και σύστημα τετρακίνησης με απόδοση από 400 άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 500 χιλιομέτρων. Πιθανή είναι η προσθήκη και μια AMG έκδοσης με ισχύ 600 ίππων.
 

Mercedes
OPEL