Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H teaser εικόνα που δημοσίευσε η Honda.

Νέο concept φέρνει στην Κίνα η Honda

1.741 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2020)

H Honda θα φέρει ένα νέο concept στην Έκθεση Auto China που πιθανότατα θα είναι ηλεκτρικό και θα δώσει στον κόσμο μια καλή ιδέα για τα μελλοντικά μοντέλα που θα φέρει η εταιρεία προς παραγωγή.


H Ηοnda ανακοίνωσε τις πρώτες πληροφορίες για τα αυτοκίνητα που θα φέρει μαζί της στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto China που θα γίνει στο Πεκίνο από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 5 Οκτωβρίου.

Το μοντέλο που θα τραβήξει τα περισσότερα φώτα πάνω του θα είναι ένα νέο concept που θα δίνει μια καλή γεύση για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο παραγωγής που θα προσφερθεί στην Κίνα. Μέχρι στιγμής, το όνομά του δεν έχει γίνει γνωστό αλλά η Honda φρόντισε να μας δώσει μια ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε με την δημοσίευση της πρώτης teaser εικόνας του.

Το αυτοκίνητο φαίνεται πως θα υιοθετήσει νέα λεπτά LED φωτιστικά σώματα που θα ενώνονται μεταξύ τους με μια λεπτή ράβδο. Η εικόνα είναι αρκετά σκοτεινή και έτσι δεν μπορούμε να δούμε αν υπάρχει κάποια γρίλια κάτω από το έμβλημα της Honda, ωστόσο πρέπει να θεωρήσουμε σίγουρο πως πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Εξετάζοντας τις διαστάσεις του, το concept λέγεται πως είναι είτε κάποιο σεντάν είτε κάποιο crossover coupe αλλά δεν υπάρχει κάτι δεδομένο μέχρι αυτή την στιγμή.

Η Ηοnda θα πάρει μαζί της στην Auto China το plug-in υβριδικό CR-V και πολλά από τα μοντέλα της γκάμας της που προσφέρει στην Κίνα κυρίως στις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις τους.

Η Έκθεση του Πεκίνου ήταν αρχικά προγραμματισμένη να γίνει στα τέλη Απριλίου αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.
 

ford
Autotriti.gr