Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η εντυπωσιακή σπουδή της Hyundai, RM-15.

Η εντυπωσιακή σπουδή της Hyundai, RM-15.

Νέο coupe από την Hyundai

2.755 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2015)

Εντυπωσιακό πισωκίνητο, κεντρομήχανο coupé παρουσίασε η Hyundai ως σπουδή, η οποία ελπίζουμε να καταλήξει στην παραγωγή.

Μια εντυπωσιακή σπουδή παρουσίασε η Hyundai στην Σεούλ της οποίας τα χαρακτηριστικά πολύ θα θέλαμε να κατέληγαν στην παραγωγή. Το ονομαζόμενο RM-15 πρόκειται για ένα υπεραυτοκίνητο ουσιαστικά με τον κινητήρα στο κέντρο και κορυφαίες τεχνολογικές εφαρμογές σε όλους τους τομείς.
Ξεκινώντας από τον κινητήρα, συναντούμε έναν δίλιτρο turbo που αποδίδει 300 ίππους στις 6000 rpm και ροπή στρέψης 383 Nm στις 2000 rpm. Ο κινητήρας είναι τοποθετημένος στο κέντρο του οχήματος, εγκάρσια και προσδίδει μια τυπική οπισθοβαρή κατανομή των μαζών μεταξύ των αξόνων (43% εμπρός και 57% πίσω).
Η παραλαβή της ισχύος λαμβάνει χώρα από τον οπίσθιο άξονα μέσω ενός εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Οι καινοτομίες του οχήματος δεν σταματούν εδώ όμως, με το πλαίσιο να αποτελείται από ένα χωροδικτύωμα αλουμινίου σε συνδυασμό με πλαστικό ενισχυμένο με ίνες άνθρακα, συνδυασμός που υπόσχεται κορυφαία ακαμψία και πολύ χαμηλό βάρος το οποίο για την περίσταση είναι 1260 κιλά.
Η αρχιτεκτονική των αναρτήσεων είναι η απολύτως κορυφαία που υφίσταται αυτήν την στιγμή τεχνικά, η οποία δεν είναι άλλη από τα διπλά ψαλίδια σε όλους τους τροχούς, ενώ έχει γίνει και μια ασύμμετρη επιλογή για τις διαστάσεις των ελαστικών με τα εμπρός να είναι 235/35/R19 και τα πίσω 265/35/R19.
Κλείνοντας σε ότι αφορά τις επιδόσεις, το τυπικό 0-100 km/h είναι υπόθεση 4.7 δευτερολέπτων με την τελική ταχύτητα να είναι προς το παρόν άγνωστη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN