Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Οι φήμες λένε ότι το μοντέλο αυτό θα παίρνει ισχύ από τρία ηλεκτρικά μοτέρ.

Το ντεμπούτο του θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου, δίπλα στο Eclipse Cross SUV.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να εκπαιδεύσει το οδηγό ώστε να γίνει καλύτερος μέσω φωνητικών εντολών και μιας μεγάλης οθόνης στην κονσόλα.

Νέο e-Evo concept από την Mitsubishi

2.197 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2017)

To θρυλικό προσωνύμιο Εvolution επιστρέφει για την Mitsubishi για χάρη του νέου της concept. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Το θρυλικό προσωνύμιο Εvolution φαίνεται πως θα επιστρέψει για την Mitsubishi, με την ιαπωνική εταιρεία να ετοιμάζεται να αποκαλύψει το νέο ηλεκτρικό e-Evolution Concept της στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Οι άνθρωποι της Μitsubishi αποκάλυψαν περισσότερες πληροφορίες και μια σειρά από εικόνες teaser για το επερχόμενο concept τους που όπως αναφέρουν πηγές από το στρατόπεδο της φίρμας θα πρόκειται για ένα ηλεκτρικό crossover υψηλών επιδόσεων που θα συνδυάζει την τεχνολογία της Mitsubishi με την πρακτικότητα και τις δυνατότητες των SUV.
 
Οι φήμες λένε ότι το μοντέλο αυτό θα παίρνει ισχύ από τρία ηλεκτρικά μοτέρ, ένα στο μπροστινό μέρος και δύο στο πίσω σε συνδυασμό με σύστημα Active Yaw Control για καλύτερή πρόσφυση και κράτημα κατά την οδήγηση. Επιπλέον, ο εγκέφαλος του concept θα μπορεί να «διαβάζει» μέσω τεχνητής νοημοσύνης τις αλλαγές στην διαδρομή που πρόκειται να γίνουν καθώς και τις προθέσεις του οδηγού, προσαρμόζοντας την απόδοση του αυτοκινήτου. Τέλος, η τεχνητή νοημοσύνη θα μπορεί να εκπαιδεύσει το οδηγό ώστε να γίνει καλύτερος μέσω φωνητικών εντολών και μιας μεγάλης οθόνης στην κονσόλα.

Το ντεμπούτο του θα γίνει στις 25 Οκτωβρίου, δίπλα στο Eclipse Cross SUV.

Mercedes
OPEL