Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Σε αλλαγές προσώπων στο διοικητικό της σχήμα προχώρησε η Hyundai.

Νέο επικεφαλής ανακοίνωσε η Hyundai

1.780 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2020)

Την προαγωγή του Jaehoon (Jay) Chang, επικεφαλής της premium μάρκας Genesis, ως νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρό της ανακοίνωσε η Hyundai.


Τον Jaehoon (Jay) Chang ως το νέο της Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο ανακοίνωσε η Hyundai. Η εν λόγω ανακοίνωση αποτελεί την κορυφή του «παγόβουνου» από μία σειρά αλλαγών προσωπικού που στοχεύουν στην ενίσχυση του ομίλου, καθώς επεκτείνεται σε νέους τομείς αυτόνομης οδήγησης, ρομποτικής και αστικής κινητικότητας.
 
Η κίνηση ακολουθεί την πρόσφατη αγορά μεριδίου από τη Hyundai, στην αμερικανική εταιρεία ρομποτικής Boston Dynamics για 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια και τη δημιουργία μιας νέας θυγατρικής εταιρείας για την εξέλιξη συστημάτων κυψελών καυσίμου υδρογόνου της HTWO.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κορεατικού ομίλου, ο Chang έχει μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και πτυχίο κοινωνιολογίας από το Πανεπιστήμιο της Κορέας. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και Ιαπωνικά. Στη μέχρι τώρα πορεία του κατείχε θέσεις σε διάφορα τμήματα της Hyundai, ενώ τον Αύγουστο διορίστηκε ως επικεφαλής της Genesis.
 
Όπως προαναφέραμε η κίνηση αυτή δεν αποτελεί τη μοναδική αφού ταυτόχρονα γνωστοποιήθηκε και η πρόσληψη του Sung Hwan Cho, ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής εταιρείας Hyundai Mobis.     

Autotriti.gr
LINGLONG DIAGONISMOS