Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το τρίτο της εργοστάσιο θα κατασκευάσει η Honda επί κινεζικού εδάφους. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Το τρίτο της εργοστάσιο θα κατασκευάσει η Honda επί κινεζικού εδάφους. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Νέο εργοστάσιο Honda

2.372 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2016)

Οι αυξημένες απαιτήσεις για τα μοντέλα της Honda οδηγούν στο άνοιγμα νέου εργοστασίου της μάρκας στην Κίνα. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.

Η Honda σε συνεργασία με την κινεζική μάρκα Dongfeng θα ανοίξει το τρίτο της εργοστάσιο επί κινεζικού εδάφους, το οποίο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα κατασκευαστεί σε έκταση 1,2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το νέο εργοστάσιο απέχει 8 χιλιόμετρα από την έτερη μονάδα παραγωγής αυτοκινήτων της μάρκας, που βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη της πόλης Wuhan, ενώ αναμένεται να γίνει πλήρως λειτουργικό εντός του 2019. Επιπλέον, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στις εγκαταστάσεις του θα μπορούν να παραχθούν περί τα 120.000 αυτοκίνητα το χρόνο.
 

Η ιαπωνική φίρμα δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν ποια αυτοκίνητα θα συναρμολογούνται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, εν τούτοις υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από το ενδεχόμενο εκμετάλλευσής του για τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της μάρκας, για τα οποία και η ζήτηση θα αυξηθεί στο άμεσο μέλλον.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως με την προσθήκη του νέου εργοστασίου στο «οπλοστάσιο» της μάρκας, η ετήσια παραγωγική ικανότητα ανέρχεται στα 600.000 αυτοκίνητα. Επιπλέον το αρχικό κόστος ανέγερσης υπολογίζεται στα 435 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι 412 εκατ. ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr