Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Genesis και θα το κάνει μέσα στον επόμενο μήνα.

Νέο ηλεκτρικό Genesis φτάνει στη Νέα Υόρκη

1.697 Επισκέψεις στο άρθρο (1/4/2019)

Ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Genesis και θα το κάνει μέσα στον επόμενο μήνα.

Η premium μάρκα της Hyundai, πριν από ένα χρόνο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης παρουσίασε το πρωτότυπο που ονόμασε Essentia, το οποίο θα μπει στη γραμμή παραγωγής ως το πιο ακριβό αυτοκίνητο της Genesis. Φέτος όπως όλα δείχνουν η ιστορία επαναλαμβάνεται για την κορεατική μάρκα, καθώς είναι έτοιμη στο ίδιο γεγονός να δείξει στο κοινό το νέο της concept.
 
Η επιβεβαίωση ήρθε από τον Luc Donckerwolke, επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού του ομίλου Hyundai, ο οποίος μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης για το Σαλόνι της Νέας Υόρκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θα δείτε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο από τη Genesis».
 
Ωστόσο, δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες που να προστίθενται σε αυτή τη δήλωση, κάτι που είναι αρκετά αναμενόμενο, αλλά από τη στιγμή που ο Απρίλης έφτασε η πλήρης αποκάλυψη και οι περισσότερες πληροφορίες μετρούν αντίστροφα για να κάνουν την εμφάνιση τους.
 
Από κει και πέρα στις ίδιες δηλώσεις ο Donckerwolke πρόσθεσε ότι ένα ανανεωμένο Genesis G90, το οποίο είναι έτοιμο για παραγωγή, θα πάρει επίσης θέση στο περίπτερο της φίρμας στη Νέα Υόρκη. Στο ίδιο γεγονός η μαμά Hyundai θα παρουσιάσει το νέο Sonata και το ολοκαίνουργιο crossover, Venue ένα μοντέλο που θα μπει «κάτω» από το Kona.

Mercedes
Skoda