Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο ηλεκτρικό Nio ES7 με 653 ίππους και 850 χλμ. αυτονομία
9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο ηλεκτρικό Nio ES7 με 653 ίππους και 850 χλμ. αυτονομία

2.811 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2022)

Το ολοκαίνουργιο ES7 παρουσίασε η Nio αυξάνοντας την γκάμα των ηλεκτρικών της με ένα νέο SUV, το οποίο και αποτελεί το πιο γρήγορο μοντέλο που διαθέτει επί του παρόντος!

Νέα σχεδιαστική γλώσσα

Πρεμιέρα έκανε το Nio ES7, το ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό SUV της κινεζικής μάρκας. Σχεδιασμένο για να ενταχθεί στην γκάμα της μάρκας ανάμεσα στα ES6 και ES8, το νεότερο μοντέλο της μάρκας είναι το πιο γρήγορο μέχρι σήμερα, καθώς και το πρώτο που ακολουθεί τη φιλοσοφία «Design for AD». Μιλώντας για τις διαστάσεις να πούμε πως το Nio ES7 έχει μήκος 4.912 χιλιοστά, πλάτος 1.987 χιλιοστά, ύψος 1.720 χιλιοστά και μεταξόνιο που εκτείνεται στα 2.960 χιλιοστά.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

LED φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω

Ο κλειστός πρόβολος χαρακτηρίζεται από λεπτά LED φωτιστικά σώματα στο τελείωμα του καπό, ενώ πιο κάτω δεσπόζουν οι μεγάλοι προβολείς. Οι λαβές των θυρών είναι κρυφές, ενώ οι ζάντες συνοδεύονται από κόκκινες δαγκάνες φρένων. Η κεκλιμένη οροφή, σε μαύρο χρώμα για να δημιουργεί το στοιχείο της διχρωμίας καταλήγει στο πίσω μέρος. Εκεί δεσπόζουν τα LED φωτιστικά σώματα με τη μορφή μίας ενιαίας λεπτής μπάρας, ενώ ψηλότερα είναι τοποθετημένη η αεροτομή με έξτρα φως φρένου.

Τεχνολογία αιχμής στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό χαρακτηριστικά όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η AMOLED 12,8 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης είναι παρόντα, όπως και το head-up display. Το μοντέλο έχει επίσης έναν προσωπικό βοηθό, γνωστό ως NOMI, ο οποίος βρίσκεται στο ταμπλό και διαθέτει ψηφιακά «μάτια». Άλλα αξιοσημείωτα περιλαμβάνουν μια πλωτή κεντρική κονσόλα, επένδυση από ξύλο rattan karuun, σύστημα ήχου surround Dolby Atmos και σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος 256 χρωμάτων. Τα καθίσματα διαθέτουν θέρμανση, εξαερισμό και μασάζ, ενώ θερμαινόμενα είναι και τα πίσω καθίσματα με ηλεκτρική ρυθμιζόμενη πλάτη που γέρνει μεταξύ 23 και 31 μοιρών.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
LEASING COURIER VS CITAN