Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Νέο ηλεκτρικό hypercar από την Αυστρία

Νέο ηλεκτρικό hypercar από την Αυστρία

2.522 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2022)

Η νεοσύστατη Deus έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser του νέου της έργου, ενός hypercar που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης.

Νέο ηλεκτρικό hypercar

Η αυστριακή Deus μπορεί να ιδρύθηκε το 2020, ωστόσο σήμερα ανακοίνωσε πως θα προσφέρει ένα νέο όραμα για την πολυτέλεια, τις επιδόσεις και την αποκλειστικότητα με το επερχόμενο υπεραυτοκίνητο που πρόκειται να παρουσιάσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνεργασία με Italdesign και Williams

Οι λεπτομέρειες είναι περιορισμένες, αλλά η εταιρεία λέει ότι επικεντρώνεται στην ηλεκτροκίνηση για μία ευρεία γκάμα οχημάτων υψηλών επιδόσεων. Μάλιστα κινούμενη προς αυτή την κατεύθυνση έχει ήδη γνωστοποιήσει πως θα λάβει τεχνική υποστήριξη από την Italdesign και την Williams Advanced Engineering. Αυτές οι εταιρείες ανακοίνωσαν τον Απρίλιο ότι θα συνεργαστούν για να παρουσιάσουν μια νέα πλήρως ηλεκτρική πλατφόρμα με το όνομα EVX. Διαθέτει σύνθετη δομή μπαταρίας που διατίθεται σε χωρητικότητες 104 kWh, 120 kWh ή ακόμα και 160 kWh και το σύστημα μετάδοσης κίνησης μπορεί να αποδώσει έως και 1.360 άλογα. Παράλληλα το μεταξόνιο μπορεί να εκτείνεται από 2.900 χλστ. έως 3.100 χλστ.

Η σχεδίαση προμηνύεται εντυπωσιακή

Μέχρι στιγμής η Deus δεν έχει αποκαλύψει εάν το επερχόμενο μοντέλο θα βασίζεται σε αυτή την πλατφόρμα, ούτε έδωσε άλλες πληροφορίες στη δημοσιότητα, εκτός από μια μεμονωμένη εικόνα teaser που δείχνει το πίσω μέρος του οχήματος. Σε αυτή φαίνεται πως το επερχόμενο υπεραυτοκίνητο έχει μία LED λωρίδα στο πίσω μέρος, ενώ χαμηλά φαίνεται να υπάρχει και ένας διαχύτης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
Autotriti.gr