Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο παρουσιάζει η Porsche

2.358 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2021)

Η Porsche θα δώσει το παρών στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου και όπως ανακοίνωσε θα έχει μαζί της ένα νέο πρωτότυπο που θα δείχνει το όραμά της για το μέλλον!

Μία εικόνα teaser ενός μυστηριώδους πρωτότυπου δημοσίευσε η Porsche, μέσω της οποίας γνωστοποίησε πως θα είναι παρούσα στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μονάχου, που αναμένεται να ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβρη, έχοντας μαζί της και το νέο μοντέλο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η γερμανική εταιρεία δε θέλησε να δώσει πληροφορίες για το εν λόγω αυτοκίνητο, όμως η εικόνα teaser υποδηλώνει έντονα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ηλεκτρικό, αφού οι προβολείς LED είναι παρόμοιοι με αυτούς του concept Mission E, το οποίο αποτέλεσε τη βάση για να ακολουθήσει η γνωστή μας πλέον Taycan.
 
Όπως προαναφέραμε, κανείς δεν γνωρίζει για ποιο ακριβώς αυτοκίνητο πρόκειται, όμως η φημολογία που έχει κάνει την εμφάνισή της αναφέρει πως το πιθανότερο είναι, ότι πίσω από το μυστηριώδες teaser κρύβεται μια αμιγώς ηλεκτρική Porsche 718, Boxster ή Cayman.
 
Μάλιστα στο παρελθόν στελέχη της εταιρείας είχαν γνωστοποιήσει την πεποίθηση της μάρκας να κατασκευάσει και μία ηλεκτρική 718, αλλά μένει να φανεί εάν η φημολογία αυτή έχει βάση ή όχι. Η Porsche λέει ότι θα παρουσιάσει το νέο πρωτότυπο στις 6 Σεπτεμβρίου, οπότε δεν είμαστε και πολύ μακριά από τη λύση του μυστηρίου!

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
OPEL