Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Hyundai ετοιμάζει ένα μεγάλο και πολυτελές sedan για να ανταγωνιστεί τη Σειρά 3 της BMW, με στόχο να λανσαριστεί στις αγορές το 2016.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Hyundai ετοιμάζει ένα μεγάλο και πολυτελές sedan για να ανταγωνιστεί τη Σειρά 3 της BMW, με στόχο να λανσαριστεί στις αγορές το 2016.

Νέο premium sedan από τη Hyundai

6.671 Επισκέψεις στο άρθρο (14/8/2013)

Η Hyundai ετοιμάζει μια μεγάλη λιμουζίνα, η οποία θα είναι βασισμένη στο πρωτότυπο HCD-14, για να ανταγωνιστεί τη Σειρά 3 της ΒΜW και έχει στόχο να λανσαριστεί μέχρι το 2016.

Η ιαπωνική φίρμα νωρίτερα μέσα στο χρόνο παρουσίασε το πρωτότυπο HCD-14 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής. Ήταν ένα πρωτότυπο που παραπέμπει σε ένα πολυτελές sedan με φουτουριστικό design και με την ιδιαιτερότητα οι πόρτες να ανοίγουν αντικριστά.Μετά την παρουσίαση αυτή, διέρρευσαν οι φήμες ότι η εταιρεία ετοιμάζει μια αντίστοιχη λιμουζίνα με την κωδική ονομασία, προς το παρόν RK, που θα βασίζεται στο εν λόγω πρωτότυπο και θα είναι λίγο μεγαλύτερη από τη Σειρά 3 της BMW, ώστε να «τεθεί απέναντί» της στις αγορές. Μηχανικά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα κάτι, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το νέο μοντέλο θα τροφοδοτείται βασικά από έναν turbo 2λιτρο 4κύλινδρο κινητήρα, που θα αποδίδει 274 ίππους και 373 Nm ροπής, (όπως και το πρωτότυπο HCD-14), ενώ θα είναι διαθέσιμο κι ένα μοτέρ 3,3 λτ. V6 με 293 ίππους και 345 Nm ροπής, που θα συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, δανεισμένο από το πρωτότυπο Azera, το οποίο είχε κάνει πρεμιέρα στο Λος Αντζελες, το 2011.Τέλος, ανακοινώσεις για το πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το μοντέλο παραγωγής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, όμως το πλάνο της Hyundai είναι να λανσαριστεί το συγκεκριμένο μοντέλο μέσα στο 2016.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS