Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Νέο πρόγραμμα από τη Citroen

1.649 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/10/2015

 

H Citroen προσφέρει πλέον ένα νέο πρόγραμμα, το #CitroenMakeMyDay εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή με περισσότερα οφέλη, περισσότερη διασκέδαση και περισσότερες εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα το νέο πρόγραμμα αφορά ολόκληρη τη γκάμα της Citroen και της DS και προσφέρει όφελος έως και 5.100 ευρώ και περιλαμβάνει: 


· 5 Χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση
· Δωρεάν Ασφάλιση Αυτοκινήτου
· Έκπτωση Green Bonus Citroen

Επίσης η γαλλική μάρκα προσφέρει δωρεάν το πακέτο επέκτασης εργοστασιακής εγγύησης για τρία έτη και μέχρι 60.000 χλμ συνολικά, με τους ίδιους ακριβώς όρους που ισχύουν για τα δύο πρώτα έτη εργοστασιακής εγγύησης. Η δωρεάν ασφάλιση του αυτοκινήτου είναι διάρκειας ενός χρόνου και περιλαμβάνει καλύψεις αστικής ευθύνης και θραύσης κρυστάλλων. Η έκπτωση Green Bonus Citroen εξαρτάται από το μοντέλο, την έκδοση και το επίπεδο εξοπλισμού.

Μάλιστα στα πλαίσια του λανσαρίσματος της νέας της καμπάνιας, θα διοργανώσει μεγάλο διαγωνισμό στα Social Media με έπαθλο που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες. Ο διαγωνισμός #CitroenMakeMyDay θα έχει στόχο στο καλύτερο και πιο ευφάνταστο video ή φωτογραφία που θα ανέβει στην επίσημη σελίδα του Facebook της Citroen.

Tags: CITROEN