Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πάνω σε μία νέα Bugatti Chiron εργάστηκε ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Η Chiron είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο θεαματικά αυτοκίνητα στη Γη.

Tο νέο πρωτότυπο σύμφωνα με τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Invisive, διατηρεί τις βασικές σχεδιαστές γραμμές της Bugatti.

H Bugatti Type 103 έρχεται με περισσότερο επιθετική εμφάνιση.

Νέο «σώμα» για την Bugatti Chiron

2.058 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2019)

Πάνω σε μία νέα Bugatti Chiron εργάστηκε ανεξάρτητος σχεδιαστής, δίνοντάς της πιο ενδιαφέρον σχεδιασμό αλλά και νέο όνομα.

Η Chiron είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο θεαματικά αυτοκίνητα στη Γη. Οι 1.500 ίπποι και τα 1.600 Nm ροπής που «πηγάζουν» από τον W16 8,0 λίτρων κινητήρα είναι το πιο πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό του γαλλικού hypercar, ωστόσο ένας σχεδιαστής πήρε την απόφαση να τα αφήσει αυτά σε δεύτερη μοίρα. Αυτό το έκανε δίνοντας στο φως της δημοσιότητας σχέδια στα οποία έχει προσφέρει στη Chiron ένα νέο εξωτερικό μέρος.
 
Αλλάζοντας βεβαίως και την ονομασία σε Type 103, το νέο πρωτότυπο σύμφωνα με τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Invisive, διατηρεί τις βασικές σχεδιαστές γραμμές της Bugatti που το διατηρούν αναγνωρίσιμο, ωστόσο έχει νέα χαρακτηριστικά.
 
Κοιτώντας τα σχέδια αμέσως παρατηρούμε ότι η Bugatti Type 103 έρχεται με περισσότερο επιθετική εμφάνιση, με νέους προβολείς αλλά και μία ευκρινέστερη και μεγαλύτερη μάσκα στον πρόβολο. Στα πλαϊνά μέρη και συγκεκριμένα στις πόρτες έχει λάβει ένα νέο σχεδιασμό που εμπνέεται από το γράμμα «C» της αγγλικής αλφαβήτου, ενώ στο πίσω μέρος φαίνεται να έχει εγκαταστήσει δύο καμπυλωτά αεροδυναμικά κομμάτια, τα οποία χωρίζονται από ένα τρίτο που ξεκινάει από την μέση της οροφής και καταλήγει στην «ουρά».
 
Πληροφορίες για τον κινητήρα δεν υπάρχουν, άρα θεωρούμε πως οι 1.500 ίπποι και τα 1.600 Nm ροπής συνεχίζουν να υφίστανται.    

Toyota
Autotriti.gr