ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H εικόνα teaser για το νέο ταχύπλοο.

Νέο ταχύπλοο από Mercedes-Cigarette Racing

1.847 Επισκέψεις στο άρθρο (11/2/2020)

Έμπνευση από την G-Class θα έχει το νέο ταχύπλοο που ετοιμάζει η Cigarette Racing.

Σε ακόμα μια συνεργασία προχώρησαν η Mercedes-Benz με την Cigarette Racing αφού, από την teaser φωτογραφία που ήρθε στην δημοσιότητα, φαίνεται πως ένα νέο ταχύπλοο θα κάνει ντεμπούτο στις 13 Φεβρουαρίου αντλώντας έμπνευση από τη νέα Μercedes G-Class.

Oι ομοιότητες μεταξύ των δύο μοντέλων δεν είναι μεγάλες. Πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό όταν η G-Class είναι ένα αυτοκίνητο και αυτό που ετοιμάζει η Cigarette Racing είναι η κατασκευή ενός ταχυπλόου. Ένα πάντως κοινό σημείο θα μπορούσε να είναι οι επιδόσεις αφού και τα δύο «μοντέλα» θα έχουν την δυνατότητα να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, είτε στο έδαφος όσον αφορά στην G-Class είτε στο νερό όσον αφορά στο ταχύπλοο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία των δύο πλευρών αφού η πρώτη επαφή είχε γίνει το 2007. Πέρυσι μάλιστα η Cigarette Racing παρουσίασε ένα ταχύπλοο με έμπνευση από την Mercedes-AMG GT 4Door παίρνοντας ισχύ από 4 μοτέρ Mercury Racing 400R συνολικής απόδοσης 1.600 ίππων. Πιο πριν, το 2013, η G-Class της προηγούμενης γενιάς είχε αποτελέσει έμπνευση για ένα άλλο τέτοιο πλοίο που εξοπλιζόταν με 5 κινητήρες Mercury Racing Verado 350SCi συνολικής απόδοσης 1.750 ίππων.
 
 

Mercedes
BIG VANS BEST BUY