Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Nέο teaser της Ford για να ηλεκτρικά της

1.561 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2019)

Eίναι άραγε το Mustang SUV το αυτοκίνητο στο video; Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Ένα νέο teaser video για να προαναγγείλει τον ερχομό των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων έφτιαξε η Ford και το δημοσίευσε σε λογαριασμό της στο Facebook. Η εταιρεία ισχυρίζεται πως τα ηλεκτρικά της μοντέλα θα έχουν fun to drive χαρακτήρα και ότι η οδηγική απόλαυση που θα προσφέρουν στον οδηγό θα κυμαίνεται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Ποιο είναι το αυτοκίνητο όμως που εμφανίζεται στο video; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως πρόκειται για το –εμπνευσμένο από την Mustang- νέο crossover/SUV της φίρμας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βγει κάποιο ασφαλές συμπέρασμα μιας και το αυτοκίνητο καλυπτόταν από βαρύ καμουφλάζ.

Το Mustang SUV έχει κάνει την εμφάνισή του στους δημόσιους δρόμους για δοκιμές αλλά είναι φανερό πως η Ford δεν θέλει σε καμιά περίπτωση να αποκαλύψει την σχεδίασή του. Πηγές κάνουν λόγο μάλιστα πως οποιαδήποτε εκτίμηση σχετικά με το «σουλούπι» που θα έχει το μοντέλο είναι κάτι παραπάνω από ανακριβής γιατί η Ford λέγεται πως έχει «θολώσει τα νερά» με το εκτεταμένο ρουχισμό με τον οποίο «ντύνει» το SUV σε κάθε περίπτωση.

Πάντως, η Ford αναμένεται να δώσει μια καλή γεύση από το τι πρέπει να περιμένουμε από το επερχόμενο αυτό crossover στην Έκθεση του Λος Αντζελες. Η παρουσίαση του στην έκδοση παραγωγής θα γίνει πιθανότατα το 2020.
 

ford
OPEL