Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
2 φωτογραφίες »

Το Hummer EV SUV θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Απριλίου 2021

Νέο teaser του Hummer EV SUV (+vid)

3.151 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2021)

Το πλήρες ντεμπούτο του ηλεκτρικού Hummer σε έκδοση SUV μετράει αντίστροφα και η GMC δημοσιοποίησε ένα ακόμα teaser βίντεο πριν τα αποκαλυπτήρια.

Δεν έχουν μείνει πολλές ημέρες έως τις 3 Απριλίου 2021, όταν και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό GMC Hummer SUV θα παρουσιαστεί στο παγκόσμιο κοινό, έτσι η μάρκα συνεχίζει να γίνεται ολοένα και πιο αποκαλυπτική. Τελευταία της κίνηση ήταν η δημοσίευση ενός νέου teaser βίντεο που δείχνει τη σιλουέτα του Hummer EV SUV συγκρίνοντάς την με αυτή του ήδη παρουσιασμένου Pick-Up.
 
Σύμφωνα με το βίντεο αλλά και τις πληροφορίες που υπάρχουν το Hummer EV SUV θα έχει σχεδόν πανομοιότυπο σχεδιασμό με το Pick-Up, ωστόσο θα υπάρχουν μικρές αλλαγές στο εμπρόσθιο τμήμα, ενώ φυσικά η μεγαλύτερη διαφοροποίηση θα βρίσκεται στην οροφή, που για χάρη του SUV θα πηγαίνει μέχρι πίσω, «σκεπάζοντας» στην ουσία το σημείο που στο Pick-Up δεσπόζει η καρότσα του.
 
Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί έως και σήμερα είναι εάν στο εσωτερικό οι άνθρωποι της μάρκας, λόγω του αυξημένου χώρου που υπάρχει, προσθέσουν και τρίτη σειρά καθισμάτων. Αν δεν ισχύσει κάτι τέτοιο, τότε το SUV θα προσφέρει το πλεονέκτημα του αυξημένου χώρου αποσκευών.
 
Μηχανικά, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην υπάρξουν αλλαγές. Ως εκ τούτου το Hummer EV SUV θα εξοπλιστεί με τρία ηλεκτρικά μοτέρ που θα του προσφέρουν 1.014 ίππους. Το σπριντ 0-96 χλμ./ώρα να γίνεται σε περίπου τρία δευτερόλεπτα και οι κινητήρες θα τροφοδοτούνται από μια μπαταρία Ultium που θα επιτρέπει στο μοντέλο να έχει αυτονομία άνω των 563 χιλιομέτρων.
 

FORD
CUSTOM VS MAXUS