Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O Cole θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Ιουλίου.

Νέος CEO της Hyundai στην Ευρώπη ο Michael Cole

1.874 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2020)

Τον πρώτο μη Νοτιοκορεάτη πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο στην Ευρώπη ανακοίνωσε η Hyundai, με τον Michael Cole να είναι και επίσημα ο νέος επικεφαλής της φίρμας στη «Γηραιά Ήπειρο».


Όπως γνωστοποιήθηκε με επίσημη ανακοίνωση, ο Cole θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Ιουλίου, συνεχίζοντας έτσι την πορεία του στον Όμιλο Hyundai, στον οποίο κατείχε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις τα τελευταία 11 χρόνια, με πιο πρόσφατη αυτή του προέδρου της Kia Motors στην Αμερική.
 
Παράλληλα, όπως προαναφέραμε ο Michael Cole θα γίνει ο πρώτος μη νοτιοκορεάτης επικεφαλής της Hyundai στην Ευρώπη, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον Dongwoo Choi, που είχε τον ίδιο ρόλο την τελευταία διετία.
 
«Ο κ. Cole θα φέρει μια σειρά πολύτιμων εμπειριών στη νέα του θέση, έχοντας εκπληρώσει ανώτερους ρόλους σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο. Εκτός από τους πιο πρόσφατους ρόλους στην Kia Motors America, διετέλεσε επίσης Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors Europe και, πριν από αυτό, Διευθύνων Σύμβουλος της Kia Motors UK.
 
 Καθ `όλη τη διάρκεια της απασχόλησής του με τη μάρκα Kia, βοήθησε να προωθήσει όλους τους τομείς στρατηγικής και λειτουργίας - από τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ έως την εξυπηρέτηση πελατών και το λιανικό εμπόριο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Hyundai.

Mercedes
PEUGEOT