Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λέτε τελικά, να βγει νικητής και από αυτή τη «μάχη» ο Σούμι;

Λέτε τελικά, να βγει νικητής και από αυτή τη «μάχη» ο Σούμι;

Νικητής και πάλι ο Σούμι;

10.846 Επισκέψεις στο άρθρο (4/11/2016)

Για ενθαρρυντικά σημάδια στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, έκανε λόγο ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Ferrari, Ρος Μπράουν, αυξάνοντας τις ελπίδες για μία ακόμη νίκη (την πιο σημαντική) από τον 7 φορές πρωταθλητή της F1.

Τα νέα γύρω από την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ, είναι συνήθως αντιφατικά, καθώς άλλοτε ακούμε φήμες για βελτίωση και άλλες για μη αναστρέψιμη κατάσταση. Επισήμως πάντως, από το 2013 ακόμη, οπότε και συνέβη το μοιραίο ατύχημα στην Ελβετία, οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μία συνέντευξη όμως, του άλλοτε τεχνικού διευθυντή της Ferrari, Ρος Μπράουν, ήρθε να ρίξει «φως» στην κατάσταση της υγείας του γερμανού πιλότου, με τα νέα να είναι ευχάριστα. 
Συγτκεκριμένα, μιλώντας στο BBC Sport, ο Μπράουν τόνισε ότι υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια για την ανάκαμψη του 7 φορές πρωταθλητή της F1. «Υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια και όλοι προσεύχονται κάθε μέρα για να δούμε περισσότερα από αυτά. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με την κατάσταση του Michael και το μεγαλύτερο μέρος αυτών είναι λανθασμένες. Εμείς απλά ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να βλέπουμε κάποια πρόοδο και ότι μια μέρα θα μπορούμε να δούμε τον Michael έξω, να έχει συνέλθει από τον τρομερό τραυματισμό του», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Λέτε τελικά, να βγει νικητής και από αυτή τη «μάχη» ο Σούμι;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
PEUGEOT