ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Για 2η φορά στη ζωή του, ο οδηγός από το Κατάρ, Nasser Al-Attiyah, στέφθηκε πρωταθλητής του Dakar, μετά το 2011, ενώ η Mini κατακτά για 4η φορά το Rally Dakar.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Για 2η φορά στη ζωή του, ο οδηγός από το Κατάρ, Nasser Al-Attiyah, στέφθηκε πρωταθλητής του Dakar, μετά το 2011, ενώ η Mini κατακτά για 4η φορά το Rally Dakar.

Νικητής ο Al-Attiyah στο Dakar

2.083 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2015)

Ο Nasser Al-Attiyah αναδείχτηκε νικητής στο Rally Dakar 2015 με το Mini του, κάνοντας ένα εκπληκτικό τουρνουά, ενώ μόλις 216 από τους 420 συμμετέχοντες κατάφεραν να τερματίσουν.

Για 2η φορά στη ζωή του, ο οδηγός από το Κατάρ, Nasser Al-Attiyah, στέφθηκε πρωταθλητής του Dakar, μετά το 2011, ενώ η Mini κατακτά για 4η φορά το εν λόγω ράλι. Σημειωτέον ότι το Rally Dakar 2015 κράτησε 14 μέρες και οι 420 οδηγοί διάνυσαν 9.000 χλμ. περίπου σε ειδικές διαδρομές 3 χωρών, Αργεντινής, Χιλής και Βολιβίας, κατορθώνοντας οι μισοί περίπου (216) από όλα τα οχήματα να τερματίσουν.Ειδικότερα, ο Al-Attiyah κατάφερε να προηγηθεί ξεκάθαρα από τους αντιπάλους του στη μεγαλύτερη διάρκεια του τουρνουά, ενώ χάρη στο οδηγικό του ταλέντο, την τεχνογνωσία του και… την τύχη έφτασε στην κορυφή, τερματίζοντας πρώτος στο Μπουένος Αιρες της Αργεντινής. Επίσης, από τα 68 αυτοκίνητα που τερμάτισαν τελικά, ξεχώρισε ο ο Νοτιοαφρικανός Giniel de Villiers με το Toyota του, που έφτασε στη 2η θέση της γενικής κατάταξης, ενώ 3ος ήρθε ο Πολωνός Krzysztof Holowczyc με Mini και αυτός.Παράλληλα, στις μοτοσικλέτες, νικητής ήρθε ο Ισπανός Marc Coma, στα quad ο Πολωνός Rafal Sonik και στα φορτηγά ο Ρώσος Ayrat Mardeev.Τέλος, η γενική κατάταξη του Rally Dakar για τους πρώτους 15 στην κατηγορία των αυτοκινήτων έχει ως εξής: AL-ATTIYAH (QAT) BAUMEL (FRA) MINIDE VILLIERS (ZAF) VON ZITZEWITZ (DEU) TOYOTAHOLOWCZYC (POL) PANSERI (FRA) MINIVAN LOON (NLD) ROSEGAAR (NLD) MINIVASILYEV (RUS) ZHILTSOV (RUS) MINILAVIEILLE (FRA) MAIMON (FRA) TOYOTATEN BRINKE (NLD) COLSOUL (BEL) TOYOTASOUSA (PRT) FIUZA (PRT) MITSUBISHIRAKHIMBAYEV (KAZ) NIKOLAEV (RUS) MINICHABOT (FRA) PILLOT (FRA) SMGPETERHANSEL (FRA) COTTRET (FRA) PEUGEOTGARAFULIC (CHL) PALMEIRO (PRT) MINIZHOU (CHN) SCHULZ (DEU) MINISIREYJOL (FRA) BEGUIN (BEL) BUGGYLACHAUME (FRA) BRUCY (FRA) OPTIMUS

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

fiat
Moto