Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

H teaser εικόνα της Mercedes.

Ντεμπουτάρει το πρωτότυπο της Mercedes EQT

1.739 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2021)

Μέσω μίας εικόνας teaser η Mercedes γνωστοποίησε πως τις προσεχείς ημέρες θα παρουσιάσει το Concept EQT, που ουσιαστικά θα πρόκειται για τον προάγγελο της ηλεκτρικής έκδοση της T-Class.

Η Mercedes συνεχίζει την πορεία της προς τον εξηλεκτρισμό και μέρος του σχεδίου της είναι η παρουσίαση του Concept EQT η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαΐου. Όπως γνωστοποίησε η γερμανική εταιρεία, δημοσιεύοντας παράλληλα και μία teaser εικόνα, μπορεί το μοντέλο να φέρει το πρόθεμα «Concept», αλλά το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί ουσιαστικά θα πρόκειται σχεδόν για το μοντέλο παραγωγής.
 
Το Concept EQT θα είναι επί της ουσίας η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του οικογενειακού βαν της Mercedes, T-Class. Άλλωστε είναι γνωστό πως εδώ και αρκετό καιρό καμουφλαρισμένα πρωτότυπα βρίσκονταν σε εντατικές δοκιμές στους δρόμους. Από την εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας φαίνεται πως το μοντέλο ακολουθεί τη σχεδιαστική προσέγγιση των υπόλοιπων EQ αυτοκινήτων και θα διαθέτει μία μεγάλη μάσκα συνδυασμένη με κομψούς προβολείς.
 
Το νέο ηλεκτρικό μοντέλο αναμένεται να προστεθεί στην αμιγώς ηλεκτρική οικογένεια της Mercedes όπου ήδη βρίσκονται οι EQA, EQS και EQB, ενώ αργότερα φέτος περιμένουμε να δούμε και την EQE. Την επόμενη χρονιά έχει προγραμματιστεί να έρθουν οι SUV εκδόσεις των EQE και EQS.
 
Να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, τη Δευτέρα 10 Μαΐου, το παρών θα δώσει και ο διάσημος επαγγελματίας skateboarder, Tony Hawk που θα βοηθήσει στην αποκάλυψη του Concept EQT. Τέλος σε ότι αφορά το πότε θα μπορούσε να κάνει την εμφάνισή του το πλήρες μοντέλο παραγωγής της EQT, αυτό πιθανότατα θα έχει συμβεί έως το τέλος του 2021.    

FORD
NEXEN PROTES TOPOTHETISEIS