Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Bentley φέρνει την Continental GT3 στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, με έναν νέο V8 κινητήρα 4,0 λτ. TFSI και βελτιωμένες επιδόσεις.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Bentley φέρνει την Continental GT3 στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, με έναν νέο V8 κινητήρα 4,0 λτ. TFSI και βελτιωμένες επιδόσεις.

Ντεμπούτο της Bentley Continental GT3 στο Goodwood

2.796 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2013)

H Bentley φέρνει την Continental GT3 (που είχε παρουσιαστεί το 2012 στο Παρίσι) στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, με έναν νέο V8 κινητήρα 4,0 λτ. TFSI και βελτιωμένες επιδόσεις.

Η αγγλική φίρμα θα «παρουσιάσει» στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, που ξεκινά στις 10 Ιουλίου, μια σειρά από «αγωνιστικά» της μοντέλα. Ανάμεσα σε αυτά θα ντεμπουτάρει κι η νέα Continental GT3. Η συγκεκριμένη Bentley είχε κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το 2012 με ένα biturbo μοτέρ W12. Τώρα όμως, θα τροφοδοτείται από έναν νέο V8 κινητήρα 4,0 λτ. TFSI (χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί η ιπποδύναμή του) και ο οποίος θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο, που θα μεταδίδει την κίνηση στον πίσω άξονα. Το βέβαιο είναι ότι έχει βελτιώσει τις επιδόσεις του πρωτότυπου μοντέλου, αφού είναι πιο ελαφρύς. Γι αυτό άλλωστε θα χρησιμοποιηθεί και σε άλλα μοντέλα της Bentley.Επίσης, η Bentley Continental GT3 έχει δεχτεί μια σειρά από βελτιώσεις (σε σχέση με την Continental) με τη συνεργασία της M-Sport. Έτσι το αμάξωμα ζυγίζει 450 κιλά λιγότερο από το βάρος του μοντέλου παραγωγής. Παράλληλα, θα διαθέτει αναρτήσεις με διπλά ψαλίδια και ρύθμιση τεσσάρων επιπέδων στα αμορτισέρ, ενώ έχει αποκτήσει αγωνιστικού τύπου φρένα.Ως προς το εσωτερικό, το εν λόγω μοντέλο διαθέτει καθίσματα από ανθρακόνημα κι ένα αγωνιστικό τιμόνι.Τέλος, μαζί με την Continental GT3 στο Goodwood, η Bentley θα «εμφανίσει» και το Coupe Continental GT Speed, την «ανοιχτή» Continental GT Speed, την Flying Spur, και την Speed 8.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Fia