Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το Hyundai i30N.

Ο Biermann κατά του Nurburgring

1.881 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2018)

Κατά των αυτοκινητοβιομηχανιών που «κυνηγούν» το ρεκόρ της πίστας του Nurburgring στάθηκε με δηλώσεις του ο επικεφαλής του τμήματος Ν της Hyundai Albert Biermann. Δείτε τι δήλωσε.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε ο επικεφαλής του τμήματος Ν της Hyundai, Albert Biermann, ο οποίος τόνισε πως το να προσπαθούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες να κάνουν δικό τους το ρεκόρ της πίστας του Nurburgring είναι απλά χάσιμο χρόνου και χρημάτων.
 
Συγκεκριμένα, μιλώντας σε διεθνή μέσα ενημέρωσης κατά τη διάρκεια του Auto Show του Ντιτρόιτ ο Biermann ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στα μοντέλα του τμήματος Ν λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να είσαι ένας πολύ ικανός οδηγός για να διασκεδάσεις σε ένα αυτοκίνητο N. Τα μοντέλα Ν θα πρέπει να είναι πραγματικά προσβάσιμα στους κανονικούς οδηγούς. Θα μπορούν να μαθαίνουν και να αναπτύσσονται ως οδηγοί από αυτά. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας».
Στη συνέχεια ωστόσο μίλησε για τις ικανότητες του νέου Veloster N σημειώνοντας: «Το νέο Veloster N μπορείτε να το απολαύσετε τόσο στο δρόμο όσο και στην πίστα», ενώ για αυτούς που προσπαθούν να πάρουν το ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring είπε: «Υπάρχουν εταιρείες που ξοδεύουν πέντε μήνες στο Nurburgring, με πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Για το χρηματικό ποσό που απαιτείται για όλο αυτό, μπορούμε να αναπτύξουμε ένα ολόκληρο αυτοκίνητο. Είναι απλά χάσιμο χρόνου», συμπλήρωσε.
 
Τέλος ο ισχυρός άντρας τόνισε πως για το δικό του τμήμα δεν έχουν ενδιαφέρον ούτε οι πωλήσεις που πρόκειται να κάνουν οι ισχυρές εκδόσεις των μοντέλων της Hyundai και ο μοναδικός τους σκοπός είναι να αποδείξουν ότι μπορούν να αυξήσουν την απόδοση των αυτοκινήτων της φίρμας.

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO