Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Luc Donckerwolke πριν εργαστεί για τους Νοτιοκορεάτες είχε ήδη ένα βαρύ βιογραφικό από το πέρασμά του στο VW Group.

Θεωρείται ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση των Μurcielago, Diablo και Gallardo.

O Donckerwolke αφεντικό Σχεδίασης του ομίλου Ηyundai

2.087 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2018)

Έναν από τους πιο ταλαντούχους και έμπειρους σχεδιαστές αυτοκινήτων έβαλε η Hyundai στην θέση του γενικού διευθυντή Σχεδίασης των μοντέλων όλου του ομίλου. Δείτε ποια μοντέλα που κυκλοφορούν έχουν την υπογραφή του.

Από την 1η Νοεμβρίου, ο Luc Donckerwolke, πρώην επικεφαλής Σχεδίασης των Hyundai και Genesis, θα αναλάβει την διεύθυνση της Σχεδίασης ολόκληρου του oμίλου Hyundai, στον οποίο συμπεριλαμβάνονται η Hyundai, Kia και Genesis. O Donckerwolke θα αντικαταστήσει τον Peter Schreyer που θα αναλάβει με τη σειρά του συμβουλευτικό ρόλο στον ίδιο τομέα.
   
Ο Luc Donckerwolke πριν εργαστεί για τους Νοτιοκορεάτες είχε ήδη ένα βαρύ βιογραφικό από το πέρασμά του στο VW Group. Aπό το 1994 έως το 1996 εργάστηκε στη Skoda πάνω στις Octavia και Fabia, πριν μεταφερθεί στην Audi για να σχεδιάσει τα A4 Avant και Α2. Έπειτα, ανέλαβε αρχισχεδιαστής της Lamborghini και θεωρείται ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την εμφάνιση των Μurcielago, Diablo και Gallardo, το 2005 πήγε στη SEAT και δημιούργησε το προηγούμενης γενιάς Ιbiza, ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της μάρκας ενώ πριν έρθει στη Hyundai, πέρασε και από την Bentley στην θέση του διευθυντή σχεδίασης.

Την ίδια στιγμή, ο όμιλος Ηyundai ανακοίνωσε πως ο επικεφαλής της μάρκας στις ΗΠΑ κ.Lee Kyung-soo θα πάρει τώρα τον ρόλο του συμβούλου, με τον κ.Yong-woo (William) Lee, πρόεδρο και CEO της μάρκας σε όλη την Βόρεια Αμερική να τον αντικαθιστά προσωρινά.

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO