Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O Doohan θα είναι ο αντί-Ocon στην Alpine

 Σχολιάστε 
2.145 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2024)
O Doohan θα είναι ο αντί-Ocon στην Alpine

- Είναι γιος παγκόσμιου πρωταθλητή μοτοσικλέτας
- Θα γίνει ο νέος team mate του Gasly
- Ο Doohan είχε συνεργαστεί με το νέο επικεφαλής στο παρελθόν

Θα γίνει ο νέος team mate του Gasly

Η Alpine ανακοίνωσε ότι ο Jack Doohan, τωρινός οδηγός δοκιμών της, θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Esteban Ocon και θα γίνει ο team mate του Pierre Gasly. Ο Αυστραλός οδηγός αγώνων Doohan, 21 ετών, είναι μέλος της ακαδημίας της Alpine από το 2022 και γιος του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή μοτοσικλέτας στα 500cc, Mick Doohan. Ο Jack κατέλαβε την τρίτη θέση στο περσινό πρωτάθλημα F2 με τρεις νίκες και ήταν επίσης 2ος στο πρωτάθλημα F3 του 2021. Η Alpine πρόσθεσε ότι ο Doohan θα συνεχίσει το ρόλο του ως 3ος οδηγός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Doohan είχε συνεργαστεί με το νέο επικεφαλής στο παρελθόν

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω προαγωγή στην BWT Alpine F1 Team», δήλωσε ο Doohan. «Είμαι πολύ ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και την πίστη της διοίκησης της ομάδας. Υπάρχει πολλή δουλειά μπροστά μου για να προετοιμαστώ και να είμαι έτοιμος και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο μεταξύ για να απορροφήσω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και γνώσεις ώστε να είμαι έτοιμος για το βήμα προς τα πάνω» πρόσθεσε.

Ο Oliver Oakes, ο νεοδιορισθείς επικεφαλής της ομάδας της Alpine, είχε προηγουμένως συμμετάσχει με τον Doohan στην ασιατική F3 με την ομάδα junior της Hitech Grand Prix. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα προωθήσουμε τον Jack στη θέση του οδηγού αγώνων από την επόμενη σεζόν και, με αυτόν τον τρόπο, θα του δώσουμε την ευκαιρία να αναδείξει τις ικανότητες και το ταλέντο του στη Formula 1».

home pro
Autotriti.gr