Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Συνεχίζει ως επικεφαλής της διοίκησης του ομίλου Fiat ο Sergio Marchionne για τρία χρόνια ακόμα, όπως διευκρινίστηκε στο Ντιτρόιτ.

Συνεχίζει ως επικεφαλής της διοίκησης του ομίλου Fiat ο Sergio Marchionne για τρία χρόνια ακόμα, όπως διευκρινίστηκε στο Ντιτρόιτ.

Ο Marchionne παραμένει στη Fiat για 3 χρόνια

1.850 Επισκέψεις στο άρθρο (14/1/2014)

Για τουλάχιστον τρία χρόνια ακόμα θα παραμείνει στο «τιμόνι» της Fiat ο Sergio Marchionne, προκειμένου να ολοκληρώσει το σχετικό πλάνο του ομίλου, όπως δήλωσε ο πρόεδρός του, John Elkann.

Στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ, ο John Elkann, πρόεδρος του ομίλου Fiat επεσήμανε πως ο CEO της εταιρείας Sergio Marchionne θα διατηρήσει τη θέση του για 3 χρόνια ακόμα, ίσως και περισσότερο, μέχρι να ολοκληρωθεί το πλάνο στρατηγικής που έχει εκπονηθεί.
Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα του τύπου είχαν αναφέρει ότι ο 61χρονος Marchionne πρόκειται να παραιτηθεί μετά την ολοκλήρωση του deal με την Chrysler, κάτι που διέψευσε τώρα ο πρόεδρος του ομίλου με τις δηλώσεις του.Επιπλέον, μέχρι το 2015 θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί -κατά το χρονοδιάγραμμα- και οι σχετικές επενδύσεις στις εγκαταστάσεις του ομίλου, ώστε να εκσυγχρονισθούν και να μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή τους, όπως τονίσθηκε καταληκτικά στη συνέντευξη τύπου.Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι οι τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο Sergio Marchionne αποφάσισε το μέλλον της Lancia να αφορά αποκλειστικά την αγορά της Ιταλίας, με μοναδικό μοντέλο που θα διατίθεται να είναι το μικρό Ypsilon, ενώ επιπλέον διέψευσε τα σχέδια πώλησης της Alfa Romeo.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
Citroen