Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Λέγεται πως προτεραιότητα του θα είναι η αναβάθμιση της ποιότητας και καλύτερες επιδόσεις των μοντέλων Genesis.

O Rahman στην Hyundai

2.701 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

O βετεράνος μηχανικός αυτοκινήτων με μεγάλη καριέρα στην BMW αναλαμβάνει ισχυρή θέση στον όμιλο Hyundai. Δείτε τι σχεδιάζει η κορεάτικη μάρκα.

H Hyundai ανακοίνωσε την πρόσληψη του Fayez Abdul Rahman στην θέση στου αντιπροέδρου στον τομέα της Αρχιτεκτονικής Ανάπτυξης των μοντέλων της Genesis, έτσι ώστε να δώσε,ι σύμφωνα με την μάρκα, νέα πνοή στην εταιρεία.

Ο Rahman ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη πολλών μοντέλων της BMW, όπως για παράδειγμα την Σειρά 7, ενώ έβαλε το λιθαράκι του και στην ανάπτυξη της Σειράς Χ στα SUV. Έχει διατελέσει στο παρελθόν επικεφαλής τον δοκιμών της βαυαρικής μάρκας στην πίστα του Nurburgring ενώ το 2015 ήταν υπεύθυνος για τον εξοπλισμό Μ και σε μια σειρά από άλλες κατηγορίες που αφορούν τα Μ μοντέλα. Με τέτοιο βαρύ βιογραφικό, λέγεται πως προτεραιότητα του θα είναι η αναβάθμιση της ποιότητας και καλύτερες επιδόσεις των μοντέλων Genesis.
 
O ίδιος δήλωσε: « Eίμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του οργανισμού και είμαι εντυπωσιασμένος από την πρόοδο που έχει κάνει η Hyundai την τελευταία δεκαετία. Θέλουμε να αναπτύξουμε μια πλατφόρμα ευέλικτη και ξεχωριστή για τον όμιλο με στόχο να γίνουμε ανταγωνιστικοί, ιδιαίτερα στους τομείς των επιδόσεων και ποιότητας.»

Ο Albert Biermann, αντιπρόεδρος του ομίλου Hyundai δήλωσε από την πλευρά του: « O Rahmann είναι παγκόσμιας κλάσης μηχανικός που έχει αναπτύξει αρχιτεκτονικές και πλατφόρμες για πολλά μοντέλα επιδόσεων. Η εμπειρία του θα μας βοηθήσει στην ανάπτυξη των νέων μοντέλων μας και στον σκοπό που έχουμε θέσει, να γίνουμε πρωτοπόροι στην κατασκευή αυτοκινήτων».
 

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO