Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Cristiano Ronaldo όχι μόνο θέλει να παραμείνει η πιο ακριβή μετεγγραφή της Real Madrid, αλλά ποθεί διακαώς να «γαργαλά» την επικαιρότητα, αγοράζοντας μια LaFerrari.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο Cristiano Ronaldo όχι μόνο θέλει να παραμείνει η πιο ακριβή μετεγγραφή της Real Madrid, αλλά ποθεί διακαώς να «γαργαλά» την επικαιρότητα, αγοράζοντας μια LaFerrari.

Ο Ronaldo θα αγοράσει μια LaFerrari

3.634 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2013)

Οι πληροφορίες θέλουν τον άσσο της Real να ξοδεύει ένα από τα 17 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως για να αγοράσει μια από τις 499 LaFerrari των 963 ίππων συνολικά, που θα κατασκευαστούν.

Ο Cristiano Ronaldo όχι μόνο θέλει να παραμείνει η πιο ακριβή μετεγγραφή της Real Madrid, αλλά ποθεί διακαώς να «γαργαλά» την επικαιρότητα, με τις… ορέξεις του.Έτσι λοιπόν, το «φοβερό παιδί» του ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να ξοδέψει 1 εκατ. περίπου για να αποκτήσει το πολυπόθητο αλογάκι (και να κάνει 5 τα supercars της ιταλικής φίρμας που διαθέτει), το οποίο βέβαια… συνοδεύεται από άλλα 963 ίππους συνολικά. Σημειωτέον ότι το νέο μοντέλο της Ferrari εφοδιάζεται από ένα υβριδικό σύνολο, που αποτελείται από έναν V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.3 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται και με έναν ηλεκτροκινητήρα των 120kW, ενώ παράγουν από κοινού αυτή την ιπποδύναμη και 918 Nm ροπής.Ο 28χρονος λοιπόν Πορτογάλος έκανε παραγγελία για να αποκτήσει μια LaFerrari από τις 499 που θα κατασκευαστούν, η οποία θα χρειάζεται λιγότερο από 3 δλ. για να επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα και η τελική της ταχύτητα ξεπερνά τα 350 χλμ./ώρα.Τέλος, το εν λόγω μοντέλο θα εφοδιάζεται με το γνωστό από τη Φόρμουλα 1 σύστημα HY-KERS, χάρη στο οποίο πραγματοποιείται ανάκτηση της ενέργειας μετά από κάθε φρενάρισμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO