Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Schumacher έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από μια δεκαετία

(2/10/2024)
Ο Schumacher έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από μια δεκαετία

- H πρώτη του εμφάνιση μετά το ατύχημα του στις Aλπεις το 2014
- Έδωσε το «παρών» στο γάμο της κόρης του
- Ακόμα χρειάζεται καθημερινή νοσοκομειακή υποστήριξη

Είναι η πρώτη του εμφάνιση μετά το ατύχημα του στις ¶λπεις το 2014

Ο Michael Schumacher έκανε δημόσια εμφάνιση για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, σύμφωνα με δημοσιεύματα διεθνών Μέσων. Ο Γερμανός θρύλος της Formula 1 με τους 7 παγκόσμιους τίτλους είχε αποσυρθεί στο σπίτι του στην Ελβετία από το 2014 μετά το ατύχημα του στις ΄Αλπεις όσο έκανε σκι. Αν και επέζησε, ο Γερμανός παρέμεινε σε κώμα, με την γυναίκα του Corinna να επιτρέπει μόνο μια μικρή ομάδα στενών φίλων να τον επισκέπτεται.

Έδωσε το «παρών» στο γάμο της κόρης του

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται, ο διάσημος Γερμανός «πιλότος» έκανε την πρώτη του εμφάνιση μπροστά σε κόσμο στον γάμο της κόρης του, ο οποίος έγινε στη βίλα της οικογένειας στη Μαγιόρκα της Ισπανίας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ζητήθηκε στους  καλεσμένους να αφήσουν εκτός του χώρου της εκδήλωσης τα κινητά τους, αφού τόσο ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής όσο και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον δεν θέλουν να διαρρεύσουν φωτογραφίες του.

Ακόμα χρειάζεται καθημερινή νοσοκομειακή υποστήριξη

Μπορεί να έκανε τη πρώτη του δημόσια εμφάνιση, το μόνο σίγουρο όμως, είναι ότι ο Schumacher ακόμα χρειάζεται καθημερινή νοσοκομειακή υποστήριξη και δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στη καθημερινή του ζωή. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι αυτή η δημόσια εμφάνιση στο χαρμόσυνο γεγονός του γάμου της κόρης του αποτελεί σημάδι προόδου για την υγεία του. Βέβαια, το κατά πόσο θα επιστρέψει στη καθημερινή του ζωή μένει να το δείξει η πορεία, αν σίγουρα όλοι ευχόμαστε τα καλύτερα στον «Σούμι».

fiat
OPEL