Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Verstappen περιμένει σκληρό ανταγωνισμό για το υπόλοιπο της σεζόν

4.557 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2024)
Ο Verstappen περιμένει σκληρό ανταγωνισμό για το υπόλοιπο της σεζόν

- Η Red Bull και o Max δεν είναι πλέον οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην Formula 1
- Ο Verstappen περιμένει τη σεζόν να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική
- Αυτό κάνει καλό και στο σπορ σύμφωνα με τον Ολλανδό

Η Red Bull και o Max δεν είναι πλέον οι απόλυτοι κυρίαρχοι στην Formula 1

Αν και τις τελευταίες σεζόν η Red Bull και ο Verstappen φαίνεται να είναι σε διαφορετικό επίπεδο από όλους τους υπόλοιπους, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στην F1, φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού τέσσερις ομάδες διεκδικούν τη νίκη σε κάθε Grand Prix. Μάλιστα, παρά την σταθερότητα του Ολλανδού, φέτος δεν είναι καν σίγουρο αν η αυστριακή ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα Kατασκευαστών, με Ferrari, Mercedes και McLaren να έχουν βελτιωθεί και να διεκδικούν νίκες σε κάθε αγώνα.

Ο Verstappen περιμένει τη σεζόν να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική

Όλα αυτά ο Ολλανδός τα έχει καταλάβει και περιμένει ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό μέσα στη σεζόν, αφού σύμφωνα στο Goodwood δήλωσε: «παρά τα καλά χρόνια που πέρασαν για την ομάδα, όλοι έχουν αρχίσει να μας φτάνουν φέτος». Μάλιστα σύμφωνα με τον Ολλανδό 3 φορές πρωταθλητή «το σπορ έχει καταπληκτικούς οδηγούς, που πλέον έχουν τα κατάλληλα εργαλεία για να διεκδικούν νίκες». 

Αυτό κάνει καλό και στο σπορ σύμφωνα με τον Ολλανδό

Παρόλα αυτά, ο Verstappen δεν φαίνεται να αγχώνεται αφού σύμφωνα με αυτόν προτιμάει να δίνει δυνατές μάχες για κάθε νίκη. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι μετά από 2 χρόνια κυριαρχίας από μια μόνο ομάδα, το σπορ χρειάζεται να γίνει ξανά ανταγωνιστικό. Σε αυτό μάλιστα συμφωνεί και ο Ολλανδός.
 

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO