Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ακούστε τον ήχο της νέας Supra!

Ο ήχος της νέας Supra!

2.643 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2018)

Η Τοyota δημοσίευσε ένα video στο οποίο το κοινό μπορεί να ακούσει τον ήχο του 6κύλινδρου σε σειρά turbo κινητήρα χωρητικότητας 3,0 λίτρων. Απολαύστε!

Με την παρουσίαση της νέας Τοyota Supra να πλησιάζει, αρχίζει σιγά σιγά να ξετυλίγεται το κουβάρι γύρω από το τι πρέπει να περιμένουμε από τη νέα γενιά του θρυλικού σπορ ιαπωνικού μοντέλου.

Στο νέο teaser που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο, η μάρκα θέλησε να δώσει στο κοινό μια γεύση από τον ήχο του 3λιτρου υπερτροφοδοτούμενου μοτέρ που πήρε η Τοyota από την BMW και χρησιμοποιείται και στην Z4 με ιπποδύναμη 397 άλογα και ροπή 500 Νm στην έκδοση M40i.
 
O ήχος του 6κύλινδρου μοτέρ φαίνεται πως είναι ελαφρώς πιο διαπεραστικός από αυτόν της Ζ4, ενώ αυτός των ελαστικών αφήνει πολλά στην φαντασία για τον fun to drive χαρακτήρα της νέας Supra. H Toyota έχει ανακοινώνει πως τόσο το μοτέρ όσο και τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη που έχει πάρει δάνειο από την ΒΜW Z4 έχουν τροποποιηθεί ελαφρώς και, κρίνοντας από τον ήχο που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω, έχει γίνει καλή δουλειά.

Απολαύστε!
 

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing