4 φωτογραφίες »

Ο υφυπουργός Αθλητισμού στο bucket δίπλα από τον Loeb

2.553 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2020)

Επιβεβαιώθηκε το δημοσίευμα του autotriti.gr για την παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησης στα δοκιμαστικά της Hyundai WRC Team στην Ελλάδα. Ο υφυπουργός αθλητισμού συνοδήγησε με τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή σε μία ειδική διαδρομή.

Η εργοστασιακή αγωνιστική ομάδα WRC της Hyundai βρέθηκε σύσσωμη στη χώρα μας το τριήμερο 7-8-9 Σεπτεμβρίου για να πραγματοποιήσει δοκιμές ενόψει του επερχόμενου Ράλλυ Τουρκίας, όπως διαβάσατε πρώτα στο autotriti.gr. Οι τρεις οδηγοί της κορεατικής ομάδας, Οττ Τάνακ, Τιερί Νεβίλ και Σεμπαστιάν Λεμπ δοκίμασαν το i20 Coupe τις προηγούμενες ημέρες σε ειδικές διαδρομές κοντά στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Μάλιστα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του autotriti.gr, το παρών στα δοκιμαστικά έδωσαν και υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής κυβέρνησης, και πιο συγκεκριμένα ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος δε δίστασε να φορέσει φόρμα, μπαλακλάβα και κράνος και να συνοδηγήσει με τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Σεμπαστιάν Λεμπ, σε μία από τις χωμάτινες ειδικές διαδρομές.

Σημειώστε πως, η επίσκεψη της Hyundai στη χώρα μας έρχεται λίγες μέρες μετά τις δοκιμές της Toyota Gazoo Racing, η οποία επέλεξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις ειδικές διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας για να προετοιμαστεί για το Ράλλυ Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τα δοκιμαστικά περάσματα:
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center