Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Την προσοχή των οδηγών συνιστά η Ολυμπία Οδός κατά την έξοδο του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Την προσοχή των οδηγών συνιστά η Ολυμπία Οδός κατά την έξοδο του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το τριήμερο

2.565 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2016)

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ολυμπία Οδός, προς ενημέρωση των οδηγών για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη κατά τις ώρες της εξόδου και της επιστροφής, ενώ η Ολυμπία Οδός συνιστά την προσοχή στο κομμάτι της Κορίνθου-Πατρών, όπου μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις ή και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 
Περισσότερα στο Δελτίο Τύπου που ακολουθεί:
Δελτίο Τύπου 
Κυκλοφορία κατά τo «Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας» 
Αυξημένη, αναμένεται να είναι η κυκλοφορία, λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας: 
- κατά την έξοδο κυρίως από το μεσημέρι της Παρασκευής 11.03.2016 και από το πρωί του Σαββάτου 12.03.2016 και 
- κατά την επιστροφή κυρίως από το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας 14.03.2016 
Επιπλέον, παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Κορίνθου-Πατρών, όπου υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας, απαραίτητες για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου και την ασφάλεια (διερχομένων και εργαζομένων).
Στις εν λόγω ρυθμίσεις, που φαίνονται στο Συνημμένο Δελτίο Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Κορίνθου Πατρών, ενδέχεται κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις, ενώ -εφόσον απαιτηθεί και με εντολή της αρμόδιας Τροχαίας- μπορεί να εφαρμοστούν και τοπικές εκτροπές ή ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. 
Υπενθυμίζεται ακόμη ότι σύμφωνα με τη σχετική Απόφαση της Τροχαίας (ΦΕΚ 3017/Β¶/31.12.2015), ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων στη ΝΕΟ και την ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου- Πατρών σε όλο το μήκος τους από τα διόδια Ελευσίνας μέχρι τα διόδια Ρίου κατά την έξοδο την Παρασκευή 11/03 από 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 12/03 από 08:00 έως 13:00, ενώ κατά την επιστροφή τη Δευτέρα 14/03 από 15:00 έως 21:00. 
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλο το ταξίδι τους αλλά και ειδικότερα κατά τη διέλευσή τους από τις εν λόγω περιοχές, καθώς και να κάνουν υπομονή σε τυχόν καθυστερήσεις. 
Σας ευχόμαστε 
Ασφαλές Ταξίδι και Καλή Σαρακοστή

Συνημμένο Δελτίο Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Κορίνθου Πατρών.

Συνημμένο Δελτίο Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων της Κορίνθου Πατρών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Peugeot - Toyota
moto