Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οδική Ασφάλεια: Εκπαιδεύτηκαν μέσω σεμιναρίου 297 αστυνομικοί

Οδική Ασφάλεια: Εκπαιδεύτηκαν μέσω σεμιναρίου 297 αστυνομικοί

1.525 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2022)

Από εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ζητήματα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων και οδικής ασφάλειας πέρασαν 297 Έλληνες αστυνομικοί της Τροχαίας.

297 αστυνομικοί συμμετείχαν

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, το σεμινάριο εκπαίδευσης σε ζητήματα πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων – Οδική Ασφάλεια συνολικά 297 αστυνομικών, προερχόμενων από Διευθύνσεις, Υποδιευθύνσεις, Τμήματα και Γραφεία Τροχαίας της Χώρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δίμηνη η διάρκεια του προγράμματος

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε με τη μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης κατά το χρονικό διάστημα από 08-03-2022 έως 06-05-2022, σε συνολικά 15 εκπαιδευτικές σειρές και συγκεκριμένα 8 εκπαιδευτικές σειρές στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας στην Αττική και 7 εκπαιδευτικές σειρές στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας.

Νομικές και πρακτικές γνώσεις

Η εκπαίδευση είχε ως σκοπό να μεταδώσει στους σπουδαστές, εκείνες τις νομικές και επαγγελματικές - πρακτικές γνώσεις, οι οποίες είναι απαραίτητες για την ορθή άσκηση των καθηκόντων τους, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης της υπηρεσίας τους. Για την επίτευξη του εκπαιδευτικού στόχου, καταρτίστηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας δύο ημερών, στο οποίο συνέβαλαν καθοριστικά και ουσιαστικά καταρτισμένοι διδάσκοντες καθηγητές.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
NISSAN