Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Με τιμόνι αλλά και με την δυνατότητα να ενισχύουν τη δύναμη του κινητήρα μόνο με ένα download, θα προσφέρονται τα αυτοκίνητα της Porsche.

Οι Porsche θα ενισχύονται με ένα download

2.416 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2017)

Με τιμόνι αλλά και με την δυνατότητα να ενισχύουν τη δύναμη του κινητήρα μόνο με ένα download, θα προσφέρονται τα αυτοκίνητα της Porsche. Δείτε περισσότερα.

Μπορεί το μέλλον των αυτοκινήτων να οδεύει προς τα αυτόνομα μοντέλα, τα οποία θα μπαίνεις μέσα και θα σε πηγαίνουν στον προορισμό σου, ωστόσο έτσι αναμένεται να χαθεί η ευχαρίστηση της οδήγησης. Αυτό φαίνεται πως σκέφτονται κάποιες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως στην προκειμένη περίπτωση η Porsche και αναμένεται να δώσουν παράταση στη διατήρηση του τιμονιού.
 
Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε στον δικτυακό τόπο της εταιρείας, η Porsche μέσω του Lutz Meschke, αντιπροέδρου της εκτελεστικής επιτροπής, αποκάλυψε πως τα μοντέλα της θα είναι από τα τελευταία που θα προσφέρονται με τιμόνι, θεωρώντας πως μία Porsche πρέπει να είναι πάντα ένα αυτοκίνητο που θα προσφέρει την ευχαρίστηση της οδήγησης στον ιδιοκτήτη του.
 
Αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία με έδρα τη Στουτγάρδη είναι εντελώς αντίθετη με τις αυτόνομες τεχνολογίες οδήγησης. Αντιθέτως. ο Meschke θεωρεί ότι οι αυτόνομες τεχνολογίες είναι αρκετά χρήσιμες σε ορισμένες περιπτώσεις και θα βοηθήσουν αρκετά την καθημερινότητα των ανθρώπων.
Μάλιστα το μεγαλύτερο βήμα που αναμένεται να κάνει η γερμανική εταιρεία προς αυτή την κατεύθυνση, είναι το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης που θα ενσωματώνει το μοντέλο παραγωγής του concept Mission E που θα λανσαριστεί στο τέλος της δεκαετίας. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο σύμφωνα με τον Meschke θα είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό σεντάν, ο ιδιοκτήτης του οποίου θα είναι σε θέση μετά την αγορά του μοντέλου να αγοράζει και να κατεβάζει ενημερωμένες εκδόσεις λογισμικού ακόμα για όσο χρόνο εκείνος επιθυμεί και όποτε το επιθυμεί. Δηλαδή αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει για μία ήμερα του αυτοκίνητό του στην πίστα θα αγοράζει την ενημέρωση που θα δίνει στον κινητήρα του μεγαλύτερη ισχύ και όταν το χρονικό διάστημα λήξει τότε θα επιστρέφει στην αρχική του μορφή.
 
Με άλλα λόγια ένας πελάτης θα αγοράσει μια βασική έκδοση του αυτοκινήτου και αργότερα θα πληρώσει επιπλέον για να έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερο περιεχόμενο ξεκλειδώνοντας χαρακτηριστικά που δεν ήταν διαθέσιμα στο παρελθόν, κάπως σαν ένα video game.

FORD
Autotriti.gr