Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ούτε ένα, ούτε δύο… άλλα οκτώ νέα CUV και SUV μοντέλα αναμένεται να παρουσιάσει η Hyundai μέχρι το τέλος του 2020.

Οκτώ νέα CUV και SUV από τη Hyundai

2.561 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2017)

Ούτε ένα, ούτε δύο… άλλα οκτώ νέα CUV και SUV μοντέλα αναμένεται να παρουσιάσει η Hyundai μέχρι το τέλος του 2020.

Μια πλήρη σειρά από crossover και SUV μοντέλα θα προσφέρει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια η Hyundai. Η νέα σειρά που ξεκίνησε με τον ερχομό του Kona, αναμένεται να έχει όλων των μεγεθών αυτοκίνητα, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτά να περιλαμβάνεται και ένα μοντέλο ναυαρχίδα.
 
Η είδηση αυτή έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την προ ολίγων μηνών δήλωση του αντιπροέδρου της φίρμας Chung Eui-sun, ο οποίος είχε σημειώσει πως «είναι απαραίτητο να έχουμε μια πλήρη σειρά SUV ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας».
 
Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις του Mike O`Brien, με τον αντιπρόεδρο της Hyundai Motor America να αναφέρει στο πλαίσιο εκδήλωσης που έλαβε χώρα χθες στο Michigan, πως «η δυναμική ανάπτυξη της συγκεκριμένης κατηγορίας αυτοκινήτων θα βοηθήσει αρκετά την αυτοκινητοβιομηχανία μίας και οι προτιμήσεις των πελατών επικεντρώνεται προς τα crossover και SUV».
Τα 7 νέα μοντέλα (8 με το Kona), αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στην αμερικανική αγορά  σταδιακά μέσα στο επόμενα χρόνια, με τον O`Brien να δηλώνει πως θα προσφερθούν όλων των ειδών οι κινητήρες συμπεριλαμβανόμενων και των ηλεκτροκινητήρων αλλά και το αυτών του ντίζελ. Μάλιστα δεν αποκλείεται πετρελαιοκίνητο να είναι το Pick-Up της κορεατικής μάρκας, Santa Cruz, το οποίο φημολογείται ότι θα μπει στην παραγωγή το 2021.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα crossovers που θα κατασκευαστούν πρόκειται να είναι ένα μοντέλο 8 επιβατών, ενώ έγινε γνωστό πως και τα 7 νέα μοντέλα θα εμφανιστούν σε μεγάλες εκθέσεις αυτοκινήτων.  

Toyota
Autotriti.gr