Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πολύ κοντά σε μία συμφωνία η οποία θα της επιτρέψει να πουλάει τα αυτοκίνητά της μέσω διαδικτύου είναι η Ford.

Online πωλήσεις αυτοκινήτων από τη Ford

2.063 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2017)

Πολύ κοντά σε μία συμφωνία η οποία θα της επιτρέψει να πουλάει τα αυτοκίνητά της μέσω διαδικτύου είναι η Ford.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο διευθύνων σύμβουλος της Ford, Jim Hackett και ο πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας Bill Ford Jr, αναμένεται να βρεθούν σήμερα στην πόλη Hangzhou, της Κίνας, ώστε να υπογράψουν μία νέα συμφωνία με την γνωστή πλατφόρμα Alibaba, έτσι ώστε να ξεκινήσει να πουλά τα μοντέλα της στην κινεζική αγορά.
 
Μέσω αυτής της κίνησης σύμφωνα πάντα με το Reuters, η εταιρεία έχει ως στόχο να αυξήσει τον αριθμό μονάδων που πουλά στην ασιατική χώρα, η οποία έχει αυξημένο αριθμό πωλήσεων οχημάτων μέσω του διαδικτύου.
Η συμφωνία είναι πιθανό να προβλέπει τα αυτοκίνητα να διανέμονται στους αγοραστές τους από franchise καταστήματα, τα οποία στη συνέχεια θα είναι και υπεύθυνα για το σέρβις του αυτοκινήτου.
 
Τέλος υπάρχουν και οι φήμες που αναφέρουν πως η συνεργασία της Ford με την Alibaba θα μπορούσε να οδηγήσει και στην παράδοση των οχημάτων μέσω της «Μηχανής αυτόματης πώλησης» που σκέφτεται να λανσάρει η Alibaba μέσα στο 2018, την οποία έχει εμπνευστεί από το φουτουριστικό πάρκινγκ αυτοκινήτων που προβάλλεται στο παρακάτω βίντεο.

Autotriti.gr
NISSAN