Ποιοτικά η καμπίνα κινείται σε υψηλά επίπεδα, με τη στιβαρότητα της συναρμογής να ικανοποιεί, τα υλικά –μαλακά και σκληρά- να σε πείθουν για την ποιότητά τους και το φινίρισμα να διαμορφώνει το

Ποιοτικά η καμπίνα κινείται σε υψηλά επίπεδα, με τη στιβαρότητα της συναρμογής να ικανοποιεί, τα υλικά –μαλακά και σκληρά- να σε πείθουν για την ποιότητά τους και το φινίρισμα να διαμορφώνει το τελικό θετικό αποτέλεσμα.

Ποιοτική καμπίνα με ψηφιακό διάκοσμο

9.766 Επισκέψεις στο άρθρο

Η καμπίνα του Corsa ποιοτικά κινείται στα γνωστά υψηλά επίπεδα, με τη στιβαρότητα της συναρμογής να ικανοποιεί πλήρως, τα υλικά -μαλακά και σκληρά- να σε πείθουν για την ποιότητά τους και το φινίρισμα να διαμορφώνει το τελικό θετικό αποτέλεσμα.


Εργονομικά όλα τα χειριστήρια και τα μπουτόν είναι σωστά τοποθετημένα, με το κέντρο των «εξελίξεων» να είναι η έγχρωμη οθόνη αφής έως και 10 ιντσών, η οποία έχει πολύ καλή ευκρίνεια, είναι γρήγορη στο touch και με ωραία γραφικά. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων (της έκδοσης που δοκιμάσαμε) με τα βελτιωμένα γραφικά και τις περισσότερες δυνατότητες διαμορφώνουν ένα digital περιβάλλον.

Σχετικά με τους χώρους 4 ενήλικοι δεν θα αντιμετωπίσουν την παραμικρή δυσκολία να βολευτούν, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει 309 λτ. χωρητικότητας, ένα σχετικά καλό νούμερο για μικρό μοντέλο.

Σελίδα 1Opel Corsa, τo best seller της χρονιάς. Πώς τα κατάφερε;
Σελίδα 2Είναι μοντέρνο και με δυναμική σχεδίαση
Σελίδα 3Ποιοτική καμπίνα με ψηφιακό διάκοσμο
Σελίδα 4Ικανό στην πόλη, αλλά και στον ανοιχτό δρόμο
MIKRA VANS LEASING
test center