Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στη Genesis ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν πρόθεση να φτιάξουν ένα μοντέλο μικρότερο από το ολοκαίνουργιο G70, με το οποίο οι Κορεάτες φιλοδοξούν να αντιμετωπίσουν στα ίσια μοντέλα όπως το Audi A4, τη BMW Σειρά 3 και τη Mercedes-Benz C-Class.

Όχι πιο κάτω η Genesis

2.479 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2017)

Το νέο Genesis G70 θα ανταγωνιστεί τα πολυτελή μεσαία σεντάν του γερμανικού «κατεστημένου», ενώ με τα G80 και G90 η νεοσύστατη φίρμα τα βάζει με τα μεγαλύτερα καταξιωμένα μοντέλα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πάει σε χαμηλότερες κατηγορίες.

Οι άνθρωποι της Genesis ξεκαθαρίζουν πως δεν έχουν πρόθεση να φτιάξουν ένα μοντέλο μικρότερο από το ολοκαίνουργιο G70. Με αυτό οι Κορεάτες φιλοδοξούν να αντιμετωπίσουν στα ίσια μοντέλα όπως το Audi A4, τη BMW Σειρά 3 και τη Mercedes-Benz C-Class.
 
Tο μεγαλύτερο Genesis G80 ανταγωνίζεται τη Σειρά 5, την E-Class και το A6, ενώ η ναυαρχίδα G90 έχει ως αντιπάλους τα A8, S-Class και Σειρά 7. Φαίνεται, όμως, πως οι Κορεάτες δεν έχουν απάντηση για τις μικρότερες κατηγορίες, όπου οι Γερμανοί εκπροσωπούνται με πλήθος μοντέλων.
   
Όταν ρωτήθηκε για έναν πιθανό ανταγωνιστή της Mercedes-Benz A-Class, ο αντιπρόεδρος της Genesis, Manfred Fitzgerald, δήλωσε: «Δε θέλω να σχολιάζω τις κινήσεις άλλων. Έχουμε μια αρκετά ξεκάθαρη στρατηγική σχεδιασμένη σχετικά με ό,τι θέλουμε να κάνουμε. Έτσι, η γκάμα των sedan είναι ολοκληρωμένη με τα G90, G80 και G70.
 
Ο κος Fitzgerald συνέχισε λέγοντας: «Τα SUV θα ακολουθήσουν. Τώρα το να πάμε χαμηλότερα όπως κάνουν οι άλλοι, δε νομίζω πως είναι στη στρατηγική μας. Οι άλλες εταιρείες λόγω της ιστορίας τους μπορεί να σκέφτονται διαφορετικά.».
 
Αν και η Genesis δεν σκοπεύει να κατέβει σε μικρότερες κατηγορίες, ο κος Fitzgerald δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προστεθεί στη μελλοντική γκάμα ένα κομψό GT μοντέλο. Κλείνοντας, αναφέρουμε πως πρόσφατα η πολυτελής φίρμα απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποκτήσει εκδόσεις επιδόσεων από το τμήμα Ν της «μαμάς» Hyundai.

Mercedes
Skoda