Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Marchionne σημειώνει ότι ο μελλοντικός κινητήρας V12 της εταιρείας θα είναι ατμοσφαιρικός και θα διαθέτει υβριδικό σύστημα.

O Marchionne σημειώνει ότι ο μελλοντικός κινητήρας V12 της εταιρείας θα είναι ατμοσφαιρικός και θα διαθέτει υβριδικό σύστημα.

«Όχι» turbo τους V12

2.493 Επισκέψεις στο άρθρο (3/5/2017)

Mε δηλώσεις του ο Marchionne απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει η Ferrari σε V12 turbo κινητήρες σαν κάτι εντελώς «τρελό». Εσείς τι λέτε;

Ο διευθύνων σύμβουλος της Ferrari Sergio Marchionne  επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στους V12 κινητήρες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Παρά την αυξανόμενη περιβαλλοντική και νομοθετική πίεση, ο Marchionne είπε σε διεθνή μέσα: «Θα προσφέρουμε πάντα ένα V12 κινητηρα». Επίσης, απέκλεισε έναν μικρότερο turbo  κινητήρα, λέγοντας ότι o αρχιμηχανικός της Ferrari  του είπε ότι θα ήταν "απολύτως τρελό" για να μπει turbo σε έναν κινητήρα V12.

O Marchionne σημειώνει ότι ο μελλοντικός κινητήρας V12 της εταιρείας θα είναι ατμοσφαιρικός και θα διαθέτει υβριδικό σύστημα. Ωστόσο, επιμένει ότι το υβριδικό σύστημα δεν έχει σχεδιαστεί τόσο  για να βελτιωθεί την κατανάλωση του καυσίμου, όσο  για να βελτιώσει τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.
 
Η Ferrari δεν είναι ξένη προς την υβριδική τεχνολογία, καθώς η εταιρία λάνσαρε το concept 599 Hybrid το 2010 και στη συνέχεια παρουσίασε τη LaFerrari και το FXX K λίγα χρόνια αργότερα. Τα πιο πρόσφατα μοντέλα όπως το 812 Superfast, είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τους προκατόχους τους χάρη στις βελτιώσεις στην τεχνολογία των κινητήρων καθώς και στην προσθήκη ενός συστήματος έναρξης/λήξης  του κινητήρα.

Η ιδιότητα της Ferrari σαν ανεξάρτητη αυτοκινητοβιομηχανία θα την βοηθήσει στο μέλλον καθώς ο επικεφαλής τεχνολογίας της εταιρείας, Michael Leiters, εξήγησε ότι η συμφωνία "μικρών κατασκευαστών" τους επιτρέπει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν κινητήρες V12. Ωστόσο, αναγνώρισε ότι θα υπάρχουν μελλοντικές απαιτήσεις για μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και μείωση των εκπομπών ρύπων στα μοντέλα της εταιρίας, πιστεύει όμως οτι τα υβριδικά συστήματα θα βοηθήσουν την εταιρία να φτάσει τους στόχους έχει θέσει.

Πώς κρίνετε αυτή την απόφαση;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY