Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Παρ ότι είναι ικανότατος, υπάρχουν ακόμα καταστάσεις στις οποίες δεν μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα τον αυτόματο πιλότο της Tesla.

Παρ ότι είναι ικανότατος, υπάρχουν ακόμα καταστάσεις στις οποίες δεν μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα τον αυτόματο πιλότο της Tesla.

Πάει (σχεδόν) μόνο του

3.078 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2017)

Αν και ήδη τα καταφέρνει αρκετά καλά ο αυτόματος πιλότος της Tesla, εν τούτοις δεν είναι ακόμα σε στάδιο που να μπορείς να του έχεις τυφλή εμπιστοσύνη και μάλιστα βράδυ.

Τον Οκτώβριο του 2016 η Tesla ανακοίνωσε ότι όλα τα νέα μοντέλα της θα εξοπλίζονται με το απαραίτητο hardware ώστε να είναι πλήρως αυτόνομα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Λόγω της χαώδους διαφοράς στην εγκατάσταση του Autopilot 2.0 σε σχέση με το προηγούμενο σύστημα, η εταιρεία με έδρα τη Silicon Valley είπε ότι οι δυνατότητες αυτές θα γίνονταν διαθέσιμες στους πελάτες μέσω οδηγικών τεστ σε πραγματικές συνθήκες.Πλέον, τα μοντέλα της Tesla που έχουν το κατάλληλο hardware προσφέρουν το Autosteer (αυτόματο στρίψιμο του τιμονιού) και cruise control το οποίο λαμβάνει υπΆ όψιν του την κίνηση αλλά όπως φαίνεται στο βίντεο υπάρχουν ακόμα αρκετά περιθώρια για βελτίωση.

Το κλιπ ανέβηκε από έναν ιδιοκτήτη ενός Model S 75 και δείχνει το σύστημα αυτόνομης οδήγησης (Autopilot) να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο παραμείνει στη λωρίδα του σε σχετικά ευθείς δρόμους και όταν πρέπει να κάνει κάποιες απότομες στροφές.

Ένα από τα πιο παράδοξα σχετικά με την Tesla είναι ότι το Autopilot πάντα τεστάρεται από τους ίδιους της τους πελάτες. Εδώ μπορούμε να δούμε γιατί κάτι τέτοιο έχει κινδύνους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN